Iz Nerjavečega Jekla Moko Presejte Pokal V Prahu Sito Z Odprtinami Kuhinjski Pripomoček Za Torte Ročno Pregledani Sladkorja Očesa Sito Peko Sito Cedilo

w7216

Nov izdelek

€2.02 €1.30

Ta klasični ročice tip moke sito je bistvenega pomena za dobro opremljen peki kuhinjo, z globo očesa in enostavno vrtenje.

Opis izdelka

1. Dodajanje sestavin za moko presejte in pa njene ročice za pridobitev svetlobe in enotno v prahu.

2. Stisnite ročaji jih je težko upravljati in zahtevajo moč, kar pomeni, da lahko stisnite boste hitro.To vrtenjem ročice design z moko presejte lahko delo, enostavno in brez težav.

3. Z uporabo naše torto moke sito, ki jih lahko sprejme v več moke ali sladkor v prahu kot večina filtrov.Uporabite ga lahko tudi kot sladkor v prahu steklenico.

Izdelek atribut

Material: Nerjaveče jeklo

Kategorija: moko presejte

Namen: presejanje moke, prosa

Velikost:

M: 4.41 cm*5.71 palcev/11,2 cm*14.5 cm

L:5.12inches*6.61 cm/13 cm*16,8 cm

Toplo opomnik

1. Prosimo, upoštevajte, da zaradi svetlobne učinke, se zaslon svetlost / kontrast nastavitve / etc je, da bodo nekateri majhne razlike v barvi slike in dejanske elemente.Merjeno z roko, odstopanja od 1-2 cm, so možne.

2. Prosim, pustite nam sporočilo, če imate kakršna koli vprašanja.Se bomo odzvali in vam ponujajo naše najboljše storitve.

  • Številka Modela: Moko Presejte Pokal
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Kovina Tip: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: CIQ
  • Blagovna Znamka: faroot

Oznake: riž cedilo, filter, sir cedilo, fine očesa cedilo, očesa micron, siev, fino sito mrežasto, sir krpo, kuhinja olje cedilo, olje sito.

Pripomočki