Double Drain Košarico Skledo Pranje Shranjevanje Košarico Sesalnikov Sklede Drainer Zelenjavni Rezanci, Sadje Čiščenje Cedilo Orodje Za Kuhinjo

w149461

Nov izdelek

€15.14 €11.35

Izdelek

Velikost:27.5*14*25.5 cm Teža:500g Material:PP

Prodajne Točke

Votlo izdelani iz plastike sadje košarice pravic.Velika zmogljivost namenjeni za odvajanje in shranjevanje vode.Sadje in zelenjava se lahko služil kot sadje košarice.

Velja za srce, pranje zelenjave, drenaža se lahko uporablja, zelo priročno Stackable prostor.Praktično sadje košarice za domači kuhinji uporabite za gospodarstvo in pranje sadja, zelenjave, morske ribe, itd.Ko ni v uporabi, ga lahko postavi neposredno skupaj, da shranite več prostora.

Zasnova je preprosta in lepe, osvetlitev svojo kuhinjo, medtem ko ga uporabljate.Zgornji drenažo košarico, votel, design, drenaža hitro, gor in dol nastavi, uporabite zgornji tabeli, da ne bo akumulacije vode.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kaj je uporaba izdelka?

O: funkcija čiščenja sadja in zelenjave.Lahko jo uporabite za shranjevanje posode, krožniki, skodelice in pribor.

Q: ali Je izdelek trajno?

V: jed, prtljažnik je izdelan iz visoko kakovostnih PP, da se zagotovi njegova trajnost.

Q: Je enostaven za čiščenje?

A: Izmenljive priloge so zelo enostaven za čiščenje

Naše prednosti

1. Facotry neposredno prodajo, NE distributer; 2. Skrbno preverite pred odpremo iz; 3. Hiter odziv na vaša vprašanja

Dostava

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. 2. Naročila se obdelujejo v 24-72 ur plačilo preverjanje. 3. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Smo bo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo! 4. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvi na voljo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev

1. Morajo kupci pišite nam, pošljite pokvarjeno elemente nazaj za izmenjavo znotraj garancijskega obdobja. 2. Naša garancija ne velja za vse izdelke, ki so fizično poškodovan, ali ki niso v skladu normalni delovni pogoji so posledica zlorabe ali nepravilne namestitve na kupca/uporabnika del. 3. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od RMA datum izdaje.Za vse vrne izdelki MORAJO stranke obrnite na nas za vračanje naslov.V vseh primerih, kupci plačati poštnine pristojbine na lastne stroške, da se vrnete izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine.Bomo odgovorni za poštnina za zamenjave.Vračila bodo izvedena po prejemu vrnjenega artikla.

  • Uporaba: kuhinja shranjevanje
  • Funkcija: Cedilo
  • Številka Modela: 20210219-1
  • Blagovna Znamka: mingol, ki živijo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Colanders & Sesalnikov
  • Certificiranje: CE / EU, CIQ, EGS, FDA, LFGB, SGS

Oznake: kuhinja cedilo, tdle kuhinji čiščenje, kuhinja orgle, kuhinjsko perilo shranjevanje, lijak, cpvc cevi, kuhinja organizatorji kuhinja, črna možganov košarico, vintage postavke kichen, tuš cedilo.

Mnenja in ocene

Hanyuberth
2021-07-16
5/5
The color and material, very good!

Pripomočki