Pletenje Vrečko Za Shranjevanje Preja Volne Tote Vrečko Za Kvačkanje Kavelj Pletilne Igle Obrti Preja Vrečko Šivanje Orodja, Pribor Organizator

w5292

Nov izdelek

€7.58 €4.85

Opisi:

Dimenzija: pletilke primeru velikost je približno 28*19*5 cm/11.02*7.48*1.97 v.Idealna velikost je enostaven za prevoz.A mora imeti za potovanje orodja torba za pletenje navdušence, kvačkanje začetnike ali izkušene knitters.

Velika Zmogljivost: Posebej za pletilne igle(do približno 10-palčni), imajo dovolj prostora za shranjevanje vaših naravnost bambusa/aluminija enojna, dvojna, točka pletilne igle nastavite, Krožno Pletenje Igle, ergonomska kvačkanje kljuke, aluminijaste kljuke, pletenje, dodatki in več.

Vse na Enem Mestu: Vse, kar potrebujete za kvačkanje je vključen v tej vse-v-enem kvačkanje komplet!Dobro organiziran primeru.Očesa žepi za pletenje pripomočki, kot so škarje, stitch, marker, trak in več.Zavihek za preprečevanje kavelj padajo.

Modno Oblikovanje: prazen pletilne igle primeru ima očesa žepi, pletilne igle reže in elastik slotov, ki je dovolj prostoren, da so primerni za pletenje igle (v nadaljevanju približno 10 palcev), najbolj kvačkanje kljuke in pletenje dodatki na trgu, kot so naravnost bambusa/plastika/dvojne točke, pletilne igle, gume ročaj ergonomsko kvačkanje kljuke, aluminij zlitine kvačkanje igle, bambusa ročaj kvačkanje kljuke, pletenje, dodatki in več.

Enostavno: pletilke vrečko načrta bo ne zavzamejo preveč prostora, z lahkoto prilegajo v vaš nahrbtnik ali torbico.Kot nalašč za potovanje ali crocheting povsod, kot so letališča, park, doma ali na delovnem mestu.Bivanje je organizirano, nikoli ne izgubi ničesar znova in imajo orodja, da se na kakršen koli projekt.

Večnamenski: A perfect Božič, darilo za rojstni dan za navdušen knitter, izkušeni crocheter, igle delavec, crafter.

Seznam Vsebine:

Kvačkanje Vrečko Za Shranjevanje*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

  • Nastavite Vrsto: No
  • Shranjevanje Slog: Škatle Za Shranjevanje
  • Številka Modela: Kvačkanje vrečko za shranjevanje, Preja in Kvačkanje Shranjevanje
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: PVC
  • Ime: Pletenje orodje za shranjevanje ba
  • Vrsta Debelo: No
  • Shranjevanje Tip: Šivanje & Vezenje Orodje Za Shranjevanje

Oznake: plesti preja vrečko, vrečko tkanine, Alpake volne, Diy, vrečko kvačkanje, pletenje vrečke totes, babica pletenje vrečko, volna, tkanine organizator, Umetnostne Obrti, polje plastike.

Pripomočki