2021 Novo Obrt komunalne Suctioned Vinil Sušilniki za Odpadni Shranjevanje Zbiralec Obrti Sušilniki za DIY Obrt Škatla za Shranjevanje

w142810

Nov izdelek

€2.52 €0.98

Sušilniki Odpadki Zbiralec, Vinil Silikonski Sesalno Pokal, Sušilniki Za Komplet Orodij

Značilnosti:

Vztrajati vaš delovni prostor čist-super za zbiranje vseh majhnih kosov plevel na enem mestu (Ne več vinil kosov v svoje roke ali celotno delovno območje

Velika velikost: posebej otvoritvi je dovolj velika, da imajo veliko vinil, ki omogoča vinil, da potisnite v crack enostavno.Da sušilniki za postopek hitreje in lažje.

Zmogljiva sesalna-samo pritisnite delovni prostor.Palice za veliko površin, kot so les, steklo, keramiko.Ostanite v mestu, in določiti vse majhne sestavne dele.

Enostavno za čiščenje-prihaja z 100% visoko kakovosten silikonski material, BPA-free, varno in okolju.To je popolnoma silikona, tako da se ni nič palice v njej, tako da je enostaven za čiščenje.

[Pogosto uporabljajo] Priročno in uporabno sušilniki za vinil obrti.Lahko se uporablja z vsemi sušilniki za orodja, kot so lopate, škarje, čaplja, silhueta, kavelj weeder, itd.

barva: Črna,Modra,Oranžna,Vijolična,Rumena,Hot pink

velikost:, kot je prikazano

Vključujejo

1x Sušilniki Odpadki Zbiralec, Vinil Silikonski Sesalno Pokal, Sušilniki za Komplet orodij

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: korist odstranjevanje plevela, orodje za vinil, prošivati, šivanje orodje, avto film zaviti, Prenos Toplote Vinyl, mlinček plevela, plovila smole, polje plastike, Microsoft.

Pripomočki