24pcs Samolepilni Lepljivo Barvno Kodiranje Nalepke Odstranljive Majhne Ljubeče Srce Nalepke za Razredu Organizacija Okraski Dvorišču

w4766

Nov izdelek

€4.81 €2.60

Opis

Iščete nekaj za organizacijo ali ce?Ta oznaka papir mora biti dober pomočnik za vas.Njegov material je okolju prijazen in varen, trpežne za dolgotrajno uporabo.Lahko ga uporabljate doma ali v pisarni ali v razredu razlikovati steklenice, posode, škatle ali mape.Če je stranka ali dejavnost, lahko pišete ljudska imena za to, da igrajo igro.V trgovini, ga lahko uporabite, da označite cene.To je zelo priročno za uporabo in se uporablja za veliko različnih priložnostih.

Značilnosti

- Barva: Kot je prikazano.

- Material: Papir.

- Velikost: 15x9x0.01cm.

- Okolju prijazno in varno, trpežne za dolgotrajno uporabo.

- Svetla in barvita barvno kodiranje etikete različne namene.Preprosto napišite na njih z pero, svinčnik, marker ali celo barvicami.

- Uporabi v razredu ali organizirajo DVD-jev ali knjige.Kot nalašč za dvorišče prodaje, da ustvarite lastne cene.

- Coding pisanimi ljubeče srce.Palica na vseh površinah, tudi oblačila.Enostavno odstraniti.

- Mora-imeti nepremični predmet, za vsako pisarno.Opozoriti na dokumente, zaloge, prodaja elementov, koledarje in še več.

24 x nalepke

  • velikost: 1
  • Material: Drugo
  • Oblika: 1
  • Poreklo: AE(Izvora)
  • Številka Modela: 1
  • Starost: >6 LET

Oznake: g1 led, barvno kodirane nalepke gibljejo, 7 angel, ozadje razredu, 3d puzzle jelen, primarni razredu organizacija, možgani kartico, v razredu dekor, barvne nalepke, jesti nalepka.

Pripomočki