100 KOZARCEV osebno nalepka/po meri nalepko/poroka nalepke, tiskanje, LOGOTIP pregleden nalepka/oblikovanje lastne nalepka

w185116

Nov izdelek

€3.78

Pomembno:

Dejanskega izdelka barve se lahko razlikujejo zaradi razlik v nastavitve zaslona.Pisane slike premagati pritisk-na-Bele barve dokumentov.Naš tiskarski stroj, ki je strokovno, vendar mora še vedno dobro, da bi dobili dovolj kakovost slike z dobro tlak, BREZ ZAMEGLJENOSTI, NE MAJHNE slike.Če obstaja kakršna koli vprašanja po tem, ko ste prejeli paket, bomo v celoti nadomestila ali pošljete novo paket, če vam je naša dolžnost.Ampak najprej, prosim ne odprete spora ali negativne povratne informacije, brez stika z nami.Glavni: 3 ~ 10 CM, 100 Kos.Če potrebujete druge velikosti se je tudi v redu, prosimo, da stik z mano za skupne stroške.Po Meri Tiskanje: 1. za tiskanje lahko nam pošljete sliko ali besedilo, ki ga potrebujete, potem smo lahko model za vas. 2. izbirate lahko naše modelov v nadaljevanju smo lahko postavite besedilo na naših modelov. 3. imate tudi več slik vir, iz tega mesta, da bi dobili klobuk millons velikih tiskanja virov umrl izberete: Www.shutterstock.com Www.freepik.com Www.dreamstime.com In nam pošljite umrl povezavo do vira, smo lahko prenesete s nobenih dodatnih stroškov. 4. če potrebujete specail pisav, vas prosimo, dobim Http://www.fontspace.com/popular/fonts In preverite pisave, če vam je na voljo za prodajo v vašem jeziku, in pošlji mi link pisave, ki jih potrebujete.Dostava: Die paket, bo poslana preko www.branka.si Standardne dostave, umrl je sledil na voljo.In da pridejo potrebuje približno 20 ~ 40 dni.

Sprejemamo dropshipping, imamo veliko več izkušenj, lahko nudimo vam odlično storitev.Lahko pošiljate naročila, ki jih CSV, in mi bomo poslali številko za sledenje po programu excel.to lahko prihranili vaš čas.In mi bomo poslali vaše parcele brez vključno prvotne cene ali katerega koli računa.

Opomba

Dragi prijatelj, dobrodošli v naši trgovini, prosimo, preberite to sporočilo pred nakupom.Hvala! 1. Če ste ruski kupec, prosimo vpišite svoje ime in priimek, če ste naročilo, hvala vam! 2. Prosimo, preverite vaš naslov še enkrat, ko oddate naročilo, to je zelo pomembno. 3. Pred nakupom, prosim, ne prezri barve, velikost in število, upamo, da youcan dobili elemente, ki vam je všeč, Če imate kakršne koli druge zahteve, prosim, pustite nas mesage,, bomo poskušali naši moči, da vam služijo. ^.^

Dostava

1. Uvoznih dajatev in davkov, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave, to je, ki ga določijo Carinski svoje države.Če so kakršne koli težave davka,prosimo, da jo plačali, in dobili parcelo prvi, in nas kontaktirajte, mi vam lahko reši problem skupaj.Hvala vam za vaše razumevanje! 2. Mi lahko poda tudi element z izrazi, kot so DHL, EMS, FEDEX (približno 3 do 10 delovnih dni), če potrebujete hitre storitve, ali potrebujete veliko predmete, se prosimo obrnite na nas, vam bomo najboljšo ceno.Kakršne koli težave, se obrnite na nas, hvala vam!

Povratne informacije

Bomo poskušali naše najboljše, da storitev, ki jo.Vaše zadovoljstvo je naš nadaljuje! 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in služijo, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije(5 zvezdic). 2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da reši problem.Hvala!

  • Številka Modela: 2021-2-27-2
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: OKGO
  • Oblika: Okroglo Obliko
  • velikost: 3cm 4cm 5cm 6cm 7cm 8cm 9cm 10cm
  • Material: Papir

Oznake: Oblikovanje po meri, po meri nalepke vinyl, po meri nalepko nalepko, tiskalnik za nalepke, po meri majica, logotip nalepko, nalepke storitev tiskanja, oznake po meri, pakiranje pregleden logotip, nalepke tiskarske storitve.

Pripomočki