Anime je Natisnjena Kavč, Prevleke za Dnevni Prostor Kavč Zaščitnik Anti-prah Elastična Stretch, Prevleke za Kotu Blazine Pokrov Veliko sedežno garnituro

w4445

Nov izdelek

€10.09 €3.94

Pozdravljeni!dobrodošli v naši trgovini!Kakovost prvi, najboljšo storitev.Stranke so naši prijatelji.

Mi lahko zagotovi neposredno prodajo ter trgovina, dobrodošli prijatelji iz vseh družbenih slojev za sodelovanje z nami.

1. Prevleke velikost: 45 x 45 cm

2. Kavč pokrov velikost:

a.90-140 cm / 35-55 cm (1-oseba sedež, pokrov je primeren za večino foteljih)

b.145-185 cm / 57-72 cm (2-sedežnica 2-sedežnica kavč pokrov je primeren za do dve osebi)

c.190-230 cm / 75-90 cm (3-sedežna kavč pokrov je primeren za večino zofe)

d.235-300 cm / 92 do 118 cm (4-sedežna kavč pokrov je primeren za večino zofe)

3.Material: breskev kože

4. Ta izdelek je le kavč pokrov in ne vključuje blazino kritje. (Vzglavnik primerih je treba kupiti posebej)

5. Ta kavč pokrov je primeren za sedežno garnituro z razliko med sedež z naslonjali in armrest.

6. Merjenje dolžine kavč mora biti enaka, kot rdečo črto spodaj, vključno z višino in širino foteljih na obeh straneh kavč!

7. Material in oblika: poliester in spandex tkanin.Zaobljenih oglišč ne prekrivajte vogalih in niso enostavno gubam; elastični trak in spodnji pas sta zaprta in dvojno ojačana, zato jih ni enostavno premikanje.

8. Najbolj primerna pohištvo: primeren za večino vrst zofe, kot so tkanine, zofe z vrzeli ali usnjene zofe.

Prosimo, da ukrepa pred nakupom.

9. Postavitev: Če je vaš kavč je L-obliki ali v kotu, ki je sestavljena iz 2 delov, ki jih potrebujete, da bi 2 določa.Kavč pokrov je primeren za sedežno garnituro z velik razkorak med sedež z naslonjali in armrest.Majhno krpo trak, ki ga uporabljate za varno je, da jo potisnete navzdol, kolikor je mogoče, varno v mesto.

10. Varstvo: Ta osnovni kavč pokrov lahko zaščito in zaščito vašega pohištva iz madeže, madeže, obrabo in poškodbe, da preprečite poškodbe.To je kot nalašč za hiše s pets, ali ljudi, ki iščejo poceni pohištvo za varstvo rešitve, je lahko vaš dnevni sobi, čistejši in očarati goste z manj denarja.svetloba,

11. Enostavno vzdrževanje: enostavno namestiti, in izberete in kraj; pralni pranje s hladno vodo, ni belilo, suho, nizke temperature, ne železa, namestitveni koraki so, kot je prikazano na sliki.Prosimo, upoštevajte,: označeni strani je zadnji strani.Obstaja nekaj pene parfum v njem, ali si lahko pripravimo brisačo ali drugih stvari, ki pomagajo vstavite odeja pokrovček potisnite na kavč, da zagotovi, da so naši odeja kritje je bolj primerna za vaš kavč.Prosimo, preverite, če obstaja vrzel med nazaj na stol in roke (vrzel))) Peel off kožo, tako da jo je mogoče popraviti vogale in dal pokrov na.Naše zajema lahko tudi bolje prilegajo sferične zofe.

1. Vprašanje: Kako dolgo je čas dostave paketa?

Odgovor: Pošiljka v 3-7 dneh po oddaji naročila

2. Vprašanje: Kaj, če bi prejeli paket poškodovan ali del blaga, ki je izgubil?

A: lahko obrnete na nas, bomo ponovno dostavo blaga za vas, ali vam povračilo denarja, in potrudili, da boste zadovoljni

3. Vprašanje: Kaj je pranje način ta izdelek?

Odgovor: strojno pranje in ročno pranje

  • Slog: Jacquard
  • Fabirc Gradbeništvo: 80gsm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Proces Tehnika: Mozaik
  • Proizvodnja: Kombinacija Kit
  • Material: Bombaž(Glavni Vlaknin nad 60%)
  • Fabirc Slog: Navaden
  • Tip Funkcije: Vse Zajema
  • Uporablja Kavč: Področna Kavč

Oznake: kratek kavč zajema, bedspread, češnjev cvet vinil, kavč, cvetno razkošje blazine pokrov, stretch univerzalno kavč pokrov, pokrov kavč, fotelj zaščitnik, baby elf, felvet kavč pokrov.

Pripomočki