Cvetlični Elastična Kavč Kritje za dnevno Sobo, Moderno Področna Kotu Kavč Slipcover Fotelj Kavču Kritje 1/2/3/4-sedežnica Stol Pokrov

w106592

Nov izdelek

€37.58 €22.55

Ime izdelka Mehko in Kakovostne NATISNJENE ELASTIČNA KAVČ KRITJE STRETCH SLIPCOVER DEBELO Barve, Kot je pokazala slike ali kot stranke requirment.Tkanine, 92%Poliester+8%Spandex Velikosti po meri Uporabite hotel, dom in tako naprej.Za 1-4 sedežna kavč: A s sliko, ki kaže, Prosimo, merjenje dolžine AA( vključene armrest) 1 sedeži kavč=90-140 cm 2 sedeži kavč=145-185 cm 3 sedeži kavč=190-230 cm 4 sedeži kavč=235-300 cm

Za L obliki kavč: L oblikovan kavč treba kupiti 2pcs

Prosimo, da za merjenje dolžine A-D-E-F(vključene armrest),morate kupiti 2pcs

kot slika prikazuje Za sekcijska kavč: U oblikovan kavč treba kupiti 3pcs

Prosimo, merjenje dolžine AA,BB,CC (tudi armrest),morate kupiti 3pcs, kot na sliki 1.Izdelek je le kavč pokrov, ki ne vključuje blazine pokrov. 2.smo skupaj so 4 velikosti za izberite,prosimo, preverite prave velikosti kavč,če ne veste, kako izbrati pravo velikost lahko sledite spodaj "vodnik velikost slike' za merjenje ali nam sporočite vaš kavč velikosti,in pomagali vam bomo.

1. Ta osnovni slipcover in ščiti vaše pohištvo iz madeže, madeže, obrabe, da bi preprečili pridobivanje uničil.To je super za domove z hišne ljubljenčke, ali za vsakogar, ki iščejo ekonomično rešitev za pohištvo zaščito.in smreka vaši dnevni sobi in očarati svoje goste s porabo manj denarja.

2.LIGHWEIGHT IN ENOSTAVEN za NEGO: Enostavno vzpostaviti in pick up; strojno pomivanje hladne, ni belilo, bobnasti suho Nizko, ne likanje, postopek namestitve je pokazala, ko vidijo sliko.VLJUDNO OPOMBA: strani z oznako nazaj.Obstaja nekaj pene peices ali lahko pripravite nekaj, kot so brisače za pomoč tuck pokrova v kavču, da poskrbite, da naše kritje bo zdrav vaš kavč bolje, preverite, ali so prostori(vrzeli) na hrbtu in dve veji, da naj penasti trak, tako da ga lahko imajo na vogalih in obliko pokrova, tudi naše kritje bo ustrezal REDNO KAVČ bolje.

  • Material: 100% Poliester
  • Proizvodnja: Kavč Pokrov
  • Vzorec Tipa: Cvetlični
  • Uporablja Kavč: Področna Kavč
  • Slog: Sodobno
  • Vzorec: TISKANE
  • Postavka: kavč pokrijemo z blazino
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: bar stol stol, italijanski kavč, predsednik mao, zaščitnik kavč, pokrov kavč, stol dolgo, 2pc stol nazaj zajema, nordijska enotni, zaščito kavč, fotelj sodobne.

Mnenja in ocene

Harsha9 Parab
2021-04-09
5/5
Made from polyester, you will need two pieces for an L shaped sofa or cut it. I wish the white would have been wither. Shipping was quick, thats a plus.
Ricocvhs86
2021-06-03
4/5
Think more people to look nice but not with

Pripomočki