Srčkan Hišne Živali Pes Mačka Plišastih Squeak Zvočne Igrače Za Pse Smešno Runo Trajnost Žvečiti Molarno Igrača Fit Velikih Plišastih Psa Igrače Za Vse Hišne Ljubljenčke

w134721

Nov izdelek

€5.24 €2.99

Značilnost: 1、Nadgrajeno Inovacije: kreštav igrača lahko igračo ali zob čiščenje igrača.Je bolj praktično kot druge plišastih spregovorili igrače na trgu, in očisti zobe, medtem ko igranje.

2、Zanimive Zvoke: Vsaka igrača vsebuje zvočno orodje, ki zagotavlja več zvok, ko pes je igranje, pritegniti psa pozornost.

3、Trpežne Igrače: Izdelan iz visoko kakovostne kratke pliš, se je igrača varna in non-toksične, da se zagotovi, da trajajo dlje, zagotavlja vam in vaši mladički z nadaljnjo zabavo.

4、Primerna za Pse: To zabavno plišastih obleko je približno 31 cm/12.20 v dolžino in je primerna za majhne in srednje velike pse vseh življenjskih obdobjih.Pes bo žvečite in igrača bo pustite, da se počutijo zabavno in nikoli ne bo ugriz kavč, blazine in še veliko več.

5、Veliko Darilo: darilo za sodobno psov in lastnikov.Zabavno oblikovanje pričeske za zabavno igrati.Primerna za igranje na dvorišču, doma, v parku ali na obali.

Tehnični podatki: Material: kratek pliš; silikona; c

Teža: okoli 120G

Pakiranje: opp

Uporablja: molarno in čiščenje zob; razširjanje in razbremeniti sebe; okrepiti čustva seboj

Seznam Vsebine:

1 * Pet Molarno Igrača

  • Igrače Tip: Igrače, Žvečiti
  • tip 2: Pes Spregovorili Igrače
  • Nastavite Vrsto: No
  • Tip 3: igrače za pse
  • Tip 1: Jjeza igrača molarno
  • Material: Flis

Oznake: yzf zavorna cev.

Pripomočki