Novo Squeak Plišastih Igrač za Hišne živali Usposabljanje rekviziti Trajne Risanka Veverica Igrače Majhen pes, Mačka Priljubljena Interaktivne Igrače za Hišne Potrebščine

w172453

Nov izdelek

€4.03 €3.10

33979 Nove Vroče Prodaje O Izdelku Ime: Jjeza trakovi za sondirne plišastih igrač Material: Kratek Plišastih + BB c Barva: Kot je prikazano Velikost: S 40 cm*15 cm L 60x17cm Teža: približno S 50 g 60 g L Količina: 1Pcs Paket vključuje: 1* igrače, ki je Primerna za: Vse hišne ljubljenčke, Zakaj hišni Ljubljenčki Potrebujejo Takšne Igrače? 1.Grind Zob.Ko je hišni ljubljenčki so začetnih, imajo občutek, srbenje,ki jih potrebujejo nekaj, da ugriz,če ste mu ali ji igrača, on ali ona bo destory furntures v vaši hiši. 2. Rezervni dolgočasno&samotno časa.To\'s, zelo enostaven za hišne ljubljenčke, da bi dobili dolgčas in samoto, ko delate,kakorkoli že, ne ostanejo z njim ali njo, če ste dont\ \ 't give mu igračo, kot je čas mineval,hišni ljubljenčki bo zbolijo, ker so osamljeni. 3.Zaščita postelj&zofe.Topel Nasvet: Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, spremljanje\ \ 's svetlosti/kontrasta itd, lahko pride do rahle razlike v barvnem tonu spletna stran\'s fotografijo in dejansko element.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne\'t leave informacij o nas, če ste\" d rad.Kako lahko sledenje moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani uporabljate sledenje number:www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete).Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.Naročilo in dostava 1.Naročila, da celotno plačilo v roku 48 ur ali manj, bodo prejeli prednost v našem obdelave oddelek. 2. Prosimo, da konča svoje plačilo v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali da bo prekinil sistem samodejno. 3. Kot običajno, bomo brezplačna dostava blaga, ki ste ga kitajska post air mail, prosim stik z nami prvič, če želite, da ladja po DHL, UPS, EMS, Fedex ali druge ladjarske družbe.Politika vračanja, Če se element, ki je poškodovan, ga lahko vrnete za nadomestilo ali izmenjavo v roku 7 dni po prejemu.Kupec bi moral biti odgovoren za stroške prevozov na vrnjene artikle.Bomo zamenjali za dobra na razpoložljivost blaga ali vračilo kupnine.

'

33981 Najbolje Prodajanih

  • Package Teža: 0.06kg (0.13lb.)
  • Igrače Tip: Squeak Igrače
  • Barve: Kot je prikazano
  • Ime: Pet trakovi za sondirne plišastih igrač
  • Vrsta: Psi
  • Vrsta Enote: kos
  • Primerni Za: Vse Za Hišne Živali
  • Teža Izdelka: 60 g
  • Material: Flis
  • Paket Velikost: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • velikost: S-40x15cm L-60x17cm

Oznake: pes za, vodja sirene, plišastih igrač, Pliš, mačka za igrače, mačja igrača, mačka stuf, mala podjetja potrebščine za pakiranje, ženski kuža igrače, keychain deli za diy.

Mnenja in ocene

Nazar 333b
2021-03-26
5/5
Complies with the description. I recommend it.

Pripomočki