Montessori Krpo Knjiga za Dejavnost Centrov Poliester Stimulacije Krpo Knjiga Dejavnosti Živali Crinkle Knjige za Poučevanje

w9868

Nov izdelek

€3.16 €2.12

Značilnosti: Senzorsko Opremo Oblikovanje: Design z crinkle funkcija vsake strani, z soundable glas eden kričač, spodbujanje baby’s interese flip knjige in krepitev možganov, razvoj, uveljavljanje in spodbujanje zgodnje branje.

Izbrani Kvalifikacije Materialov: iz kvalificirano BPA free poliester, gladke robove, kot tudi na obrabo, odpornost, mehko stran, ki zagotavlja varnost prijazno za vaše otroke.

Stimulacija Igrača: Spodbujanje otrokovih želja, da razišče, koncept poučevanja v zabavno popeljal kids’ koncentracije,tearproof in prenosni velikost bolje pomaga izobraževalne namene kjerkoli.

Izobraževanja: Design z živali temo in 3D realistična repi bi knjigo z dobro stimulacijo, da izobraževanja za otroke ali otroke, izboljšanje svoje sposobnosti, plazil, praskanje, negovanje kognitivno sposobnost in nadaljnji razvoj možganov.

Najboljša Izbira za Dojenčke: Primerna za dojenčke, kot je rojstni dan, darila, Božična darila, in jih spodbujajo prosto, da razišče svoje majhen svet skozi brati svojo prvo krpo knjigo.

Specifikacija: Velikost Izdelka: pribl. 18.5 x 15 x 3 cm/7.28 5.90 x x 1.18 cm

Material: Poliester

Model Možnosti: Krava/Tiger/Dinosaur/Kit

Neto Teža: 60 g /0.13 lbs

Paket Vključuje: 1Set Krpo Knjiga(Krava)/

1Set Krpo Knjiga(Tiger)

1Set Krpo Knjiga(Dinozaver)/

1Set Krpo Knjiga(Kit)

opomba: Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

  • Material: Krpo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Priporočamo, Starost: Porodniški, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m

Oznake: montessori, tiskalnik za etikete nalepke, kabel nalepke nalepka, fotografije, knjige, program knjig, prazno etiketo, nalepko, poučevanje, els knjige, oznaka toplotne, matematika.

Pripomočki