BENTOPAL--Interactive Električni Cat Stick Igrača Samodejno Pero Mačka Igrača Žogo Vozni Pisane Led Uho Igrače za Hišne živali

w97186

Nov izdelek

€23.55 €12.95

Opis:

*Tip: Interaktivni Mačka Žogo Igrača, Pero Mačka Teaser In Avtomatsko Vrti Mešalniku Žogo *Paket velikost:162* 85*58 mm *Paketni Teža:180 g *Napajanje: 2 x AAA Baterije (ne vključujejo) *Primeren za:Hišne mačka zabava usposabljanje

Funkcija:

*LED tiho delovanje *Svetli luči *Vrtenje *Smart draži mačka (10 minut na 1,5 ure) *Perja so zamenljivi(Dodatki, ki so potrošni material, če potrebujete več dodatki, lahko kupite dodatni pribor v naši trgovini)

Če želite kupiti dodatno zamenjava palico, prosimo, kliknite na spodnjo povezavo.

*Z NEPREHODNO SPIN

Rotacija sproži živahno naravo

*DRAŽI MAČKA INTELIGENTNO

10 minut, če izberete samodejno dela vsak 1,5 ure

*LED PISANE LUČI ZABAVALA MAČKE

Vztrajati vaš urha klicati od tega, da sam

*TEHNOLOŠKE INOVACIJE SILENT VRTENJA

*MAČKA SLOG

Barvita ušesa lepo in sveže

*UPORABA ABS OKOLJU PRIJAZNO MEHKO BOMBAŽNO GLAVO

*O Ladijski:

1. Brezplačna dostava za večino držav. 2.Vsi izdelki bodo poslani v 3-7 delovnih dni po plačilu navzdol. 3. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 4. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 5. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 6. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 7.Če niste prejeli element v varstvu čas dostave, prosimo, obrnite na nas, mi pa bomo preverili, in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

*O Vrnitvi In Vračilo

1.Zagotavljamo vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti. 2.Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine. 3.Če izdelki imajo kakršne koli težave , pls nas kontaktirajte v roku 24 ur po prejemu. 4.Prosimo, Upoštevajte: Vse vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 5.Naj se vrne, bo potrebno: 1)Obrnite na nas preko sporočilo ali e-pošto ali trgovino manager 2)Zagotoviti čim več informacij o problem, ki ga imajo. 3)Vrne element za dogovorjeno zamenjavo ali vračilo kupnine.

*O Povratne Informacije

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo! 2.Vaš zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov. 3.Ko ste prejeli vaše izdelka, prosimo, vzemite si trenutek, da pustite nas pozitivne povratne informacije(4 ali 5 zvezdic). 4.Če niste zadovoljni z njim, preden zapustite negativne povratne informacije (1 ali 2 zvezdice) prosimo, sporočite nam, prvi, in mi lahko pomaga rešiti problem, dokler ne boste zadovoljni z njim.

  • Vrsta: mačke
  • Napajanje: 2 x AAA Baterije ne vključujejo
  • Material: PC+KOT
  • Sale: Debelo, Trgovina na drobno, Dropshipping
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporablja Pasme: Za vse mačke
  • Barve: Bela/Modra
  • Je Pametno Napravo: No
  • Igrače Tip: Pero Igrače
  • Blagovna Znamka: BENTOPAL

Oznake: otroci igrače, obleko obešalnik stojalo, pletene igrače za hišne živali, mačka za igrače, mačja igrača, foto klepetalnic, vezi hišni ljubljenčki, mačka strgalo, vrata gato, mačja igrača predor.

Mnenja in ocene

Www Kisuna008
2021-04-17
5/5
The toy is great. In the kit 3 nozzles. Ears flashing. True, the cat is still afraid to approach :)
Greggyhtid
2021-06-21
1/5
The toy is so-so, the cat is not interesting, and even the wand broke on the first day

Pripomočki