2PCS DIY Smolo Plesni 7 Čaker Orgonski Obesek Smolo Litje Plesni Orgonite Energije Smolo Plesni Silikonski Kalup, Nakit, Izdelava Orodij

w9560

Nov izdelek

€2.50 €1.50

2PCS DIY Smolo Plesni 7 Čaker Orgonski Obesek Smolo Litje Plesni Orgonite Energije Smolo Plesni Silikonski Kalup, Nakit, Izdelava Orodij

Bullet Točk: 1、Edinstveno Nepravilne Oblike So: nepravilna silikonsko plesni nimajo tradicionalnih simetrije, namenjene pursing svobode, prilagodljivost in lepote, lahko v celoti prikaže vašo osebnost in plemenit okus, okraski, da bi ali sadje pladenj za shranjevanje pladenj.

2、Precej Debel in Vzdržljiv: Ti epoksi plesni so izdelani iz visoko kakovostnega silikona, mehka, debela, trganje, odporna na deformacije in bledenje, stroj, izjemno vzdržljiv in večkratno uporabo in se lahko uporablja za dolgo časa.

3、Močno Združljivost: Casting resin plesni so združljive z večino proces, materialov, kot so smole, epoksidne smole, akrilne barve, alkohol, barve, mila, polimera gline, vosek, mavec itd.Spredaj je zelo gladka in lahko odsevajo svetlobo, ki lahko učinkovito zmanjšanje nadležnih napak; zadnji je motnega in odpornost na zdrs, je dobro.

4、Enostavno Demould: Po zagotavljanju, da se smola je v celoti kaljeni, smole stanja, ki se lahko vlečejo ven preprosto za sukanje prilagodljiv smolo železnica plesni.To lahko enostavno spere z nekaj topli milnici, nato pa obrišite preostale vode z suho krpo.

5、kot Nalašč za izdelavo dekorativne smolo obrti, okraski in tako naprej.

Specifikacije:

Ime: 7 Čaker Silikonsko Plesni

Material: silikon

Velikost: kot je prikazano na sliki

Seznam Vsebine:

2*Plesni

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 50 dni od plačila(10 dni za zunanje skladišče), prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

  • Vrsta: Smole Plesni
  • 1: Epoksi plesni
  • Type3: Nakit, Izdelava Orodij
  • Ime: Epoksi Smolo Plesni
  • Vrsta Debelo: No
  • Padec nakupovanje: Podpora
  • Nastavite Vrsto: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Type4: za dekoracijo doma
  • Type2: Silikonski Kalup
  • Material: Silikonski
  • Številka Modela: Epoksi Smolo plesni/Silikonsko Plesni

Oznake: orgonite piramida diy, orgonite diy, diy orgonski piramida, orgonit, orgonit piramida, orgonita, Piramida, čakro plesni, področje orgonski piramida, plesni smolo silicij.

Pripomočki