85PCS Palice Otroci Gradnjo Utrdbe DIY Grad Predorov Gradnja Kit Izobraževanja Otrok Priročnik Igrača

w9553

Nov izdelek

€35.94 €25.16

Bullet Točk:

1、Izgradnjo Trdnjave Stavbe Komplet: Vključno 55 palice (dolžina: o 38.6 cm/15.20 palca), 30 multi-link področja, v dveh barvah.Naše 85PCS magic, zaradi česar set omogoča, da se vaši otroci za izgradnjo utrdbe različnih oblik in velikosti! (Odejo ni vključena.)

2、Igrače za Fante in Dekleta: Naši otroci' zadnji trdnjava arhitekt set je namenjen za otroke od 5 let in več.Lahko graditi jame, igra šotor, raketa, hiša, iglu, princesa grad, tunel, teepee , Igrače, šotori, pirat ladje, samo dodati stanja ustvariti skrivališče.

3、Enostavno Graditi in Trpežne: iz masivnega visoko kakovostne plastike, samo vstavi in twist pole v žogo, arhitekt lahko povežete in enostavno razstaviti v nekaj sekundah, brez strukturnih zložljiva.Primeren za v zaprtih prostorih in na prostem.

4、Trajnost Design: iz masivnega visoko kakovostne plastike, ki smo jih razvili trajen gradbenih komponent, ki lahko starši zaupajo!Jih lahko varno uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem, in te komponente ostanejo trdno povezana brez skrbi propad strukturo.

5、Spodbujajo Ustvarjalnost in Domišljijo: odlično inovativna igrača za 2-3 ali več otrok, da se igrajo.Otrok načrt in reševanje problemov skupaj, gradnjo različnih inovativnih struktur, kot nalašč izobraževalne igrače, darila za rojstni dan, praznike, Božič, Halloween, in Novo Leto!

Specifikacije:

Ime: Otrok DIY Grad Gradbeni Set, 55 Palice in Kroglice 30

Material: okoljski plastike

Teža:

Poligonske žogo sklop: o 1130g

Okroglo žogo sklop: o 1460g

Pakiranje velikost: približno 42*za 22,5*15 cm/16.54*8.86*5.91 palčni

Seznam Vsebine:

Grad Noge Set*1

  • Tema: Šport
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Starostni Razpon: 5-7 Let, Odrasli, 8~13 Let
  • Črtna koda: No
  • Material: Plastični

Oznake: kia, fort stavba kit, otrok predor, hiša lego, otrok šotor, odejo fort stavbe, Model Stavbe, kia soul, k5 kia, stavbe majhne stavbe.

Pripomočki