Najnovejši Multi-funkcijo Žogo Glavo Objemka Žogo Gori Super Magic Arm Objemka W / 1/4 "-20 Nit Za GPS Telefon Monitor / LED Luči Vroče

w92109

Nov izdelek

€3.77 €2.67

Opis:

Večnamenski :Dvojno Žogo glavo se lahko namesti neposredno na DSLR ali kamero čevlje gori, da zagotavlja odlično fotografiranje studio za fotografiranje in shake-brezplačno stabilnost.

Dvojno Žogo z Glavo:S hladno čevelj tok in 1/4-palčni vijak,univerzalne ballhead omogoča pritrditev celotno paleto video dodatki kamere med snemanjem videoposnetka.

Varnostno Zaklepanje dvojno glavo žogo lahko takoj zaklenjena off v vsakem položaju za hitro in varno delovanje;S 180° vrtljivi artikulacija za enostavno smer.

Specifikacije:

Material: To Andoer super objemka je narejena iz antikorozijski nerjaveče jeklo trdne kovine in črno eloksiran aluminij zlitine za visoko vzdržljivost.Non-slip gumo na notranji strani zagotavljajo trdnost in stabilnost.

Vsestranski - Značilnosti 1/4 "-20 ženski in 3/8" -16 ženski, tako industrijski standard fotografske velikosti za vodje in stojala se lahko uporablja za različne opreme.

Super majhnosti objemka, super za zgibno čarobno trenja roko.Največja obremenitev do 2 kg.

Če so opremljene z magic arm (Niso vključene), So lahko priključen na monitor, LED video luč, svetloba bliskavice in drugi.

Široko nastavitveno območje: max.odpri (pribl.): 38 mm; Skupna Dolžina: 130 mm.Priporočam objemka izdelka: 13mm-30 mm premera.

Paket Je Vključeno:

1*Magic Posnetek Nastavitev

  • Številka Modela: --
  • Paket: No
  • Blagovna Znamka: centechia
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: innorel stojalo, dslr rig, gp tracker, žogo z glavo stojala, stojalo za zaslon, žogo glavo, objemka cevi, roko fotoaparat, 30W, wolfram.

Mnenja in ocene

Renzo Barrientosc
2021-02-01
5/5
Compact and robust.
Manuelb 720
2021-05-14
5/5
I am satisfied with the room, easy for installation.

Pripomočki