Chipper Rezino Krompirja Trakovi Rezilo Iz Nerjavečega Jekla Kuhinjski Pripomočki Kumare Rezanje Doma Praktično Vrtna Orodja

w91974

Nov izdelek

€14.88 €10.12

Značilnost: Cut vaš krompirja v celo velikost v nekaj sekundah z ostrim rezilom, močno prihranite čas in energijo. 2 rezila z mrežo različnih velikosti za vaše možnosti, prerežite na majhne ali velike bar oblike, kot vam je všeč.Enostaven za uporabo, dal vaš krompirja v to, in potegnite ročico v drugo smer, se popolnoma prilegajo za otroke ali stari ljudje, ni treba skrbeti za prst boli problem!Izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega materiala, to je vzdržljiv in enostaven za čiščenje.

Super, pomočnik pri domači kuhinji, idealen za krompir, korenje, kumare in druge zelenjave.

Kako zamenjati rezilo: Zavrtite gumb za pravo smer, potem dal novo rezilo po tem, ko si stara rezilo, ga zavrtite gumb, da to popravimo.

Opomba: Če vaš krompirja velikost je večja kot rezalnik zmogljivosti, prosimo, rezina je v pol velikost prvič pred uporabo noža.Prosimo, ne uporabljajte ga za rezanje sladki krompir, saj je preveč težko in lahko poškoduje rezalnik.

Specifikacije: Tip :Nerjaveče Jeklo Krompirja Rezalnik Mreža velikosti: 6*6 mrežo & 8*8grid Material:Nerjaveče jeklo Barva :Kot je prikazano Celotno velikost: 25.5*9*10.6 cm/10*3.5*4.2"(L*W*H) Celotno cut območje: 7.8*7.5 cm/3.1*3"(L*W)

Paketu: 1 x Krompirja Trakovi Rezalnik 2 x Rezilo

Ne dropshipping ?

Da,delamo.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas.

Proizvodnja Materiala Za Varnost?

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Ko je paket poslan?

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

O tem, kako vračilo?

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

Če obstajajo kakršne koli druge težave , Kliknite na Pomoč

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: CE / EU
  • Blagovna Znamka: NICEYARD
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Številka Modela: 23260
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Sadje & Rastlinski Orodja Tip: Drobilniki & Razčlenjevalniki
  • Vrsta: Sadje & Rastlinski Orodja

Oznake: krompir shredder stroj, Električno Orodje, , ročno orodje, zelena čebula slicer, zelje rezalnik, francoski prepražimo slicer, rezalnik krompirja, cut krompir, krompir sliceing stroj, razčlenjevalniki dicer.

Pripomočki