Sečnice Vibrator Sečnice Plug Urina Blokiranje Sečnice Naprave Prostate Masaža Silikagel Za Moške Vibratorji Vagina Odraslih Igrače

w91175

Nov izdelek

€5.11

izdelek zaslon:

Opis:

Zmogljiv motor: močan motor, moč, sila, uživajo kaplja občutek, dvigalo svež vrhunec

Multi-frekvenca vibracij: 10 frekvenco vibracije, ki bi vam drugačen užitek stimulacije, različne hallucinatory orgazem

Tiho design: 40 db tiho, tiho, da uživajo prijeten trenutek, zasebna prostora, ki se zavzema, da ne povzročajo motenj

Za celotno telo, hidroizolacijo: IPX7 hidroizolacijo test lahko tudi vesel, podvodno

Več UPORABLJA: lajšanje tlaka, orgazma užitek ne boli telo; Spodbudi prsi in vagine, klitoris.

Specifikacija:

Material: silikon

Barva: črna, rose

Specifikacija: črna premer 5,5 mm, rose premer 5,5 mm, črna premerom 7,5 mm, rose premerom 7,5 mm, oči potegnite kapljica rose 7,5 mm, oči potegnite noge black 7,5 mm

Največ hrupa: 40 db

Način: 10 frekvenca vibracij

Teža: 38 g

Napajanje: ena št. 7 baterije (niso vključene)

Kako jo uporabljati?

Delovanje baterije in navodila za namestitev: dolgo pritisnite tipko 3 sekunde za zagon (ali zaustavitev sistema), boste lahko uživali konjsko oči užitek.Gumb frekvenčno modulacijo, z eno navzdol v naslednjo frekvenco vibracije.

Opombe:

1 z vladar meritev: novice prosimo, mora ocena dobro velikost, ne podcenjujte nekaj milimetrov, je najbolje, da ravnilo za merjenje referenčnih, srce je dobro dnu.

2. Alkohol razkuževanje: v sečnice palica mora biti temeljito razkužiti (alkohol je na voljo) pred uporabo.

3. Uporabite olje za mazanje: med širitev, uporabite več mazalno tekočino, sicer bo bolelo zelo veliko. (parafin, mazivo + vodotopnih mazivo)

4. Bodite previdni, poškodbe: pazite, da se počasi širi, v primeru, da vključitev ni prisiljen, ne nadaljujte naslednji močno vstavljanjem, tako, da ne poškoduje sečnice.

5. Po uporabi: pijte veliko vode in uriniranju več po uporabi.Po urinu, bo nekoliko neprijetno, 1-2 dneh simptomi izginejo.

1. Svetovni promet (razen za nekatere države in APO / FPO)

2. Po plačilu je preveriti, da se bodo obdelani na čas.

3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

4. Prevoz čas je storitev, ki jih je prevoznik in ne vključuje vikendi in prazniki.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

5. Če niste prejeto blago v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in se odzivajo.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi popis stanja in časovna razlika, bomo odločite za ladje, elementov iz prve na voljo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate, 30 dneh od datuma prejema.Če je ta postavka je v lasti vas za več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in ne bomo poslali vračilo ali zamenjavo.brez izjem!Tovorni promet je bremenijo prodajalca in kupca.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, vam mora priskrbeti se nas s številko za sledenje blaga, posebne razlog za vrnitev.

3. Če izdelek ne izpolnjuje zahtev za promocijo, bomo nosi vse stroške dostave. 1 .Vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite 5 star komentar, najlepša hvala.

2 Prosimo, ne puščajte v negativne komentarje, ne prosi nas za pomoč.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vrednotenje je naše življenje.Pred odhodom nevtralni ali negativni komentar, se obrnite na nas za boljšo rešitev.Bomo odgovor na vse novice v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Zahvaljujemo se vam za vaš obisk, se bomo potrudili, da vam služi!

  • Material: Silikonski
  • velikost: Urethral Vibrator
  • Nespodobno Sliko: No
  • Certificiranje: CE
  • Postavka Vrsta: Vibrators
  • Vrsta: G-Spot
  • Številka Modela: Sečnice Vibrator
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija 1: Sečnice Masturbatior
  • Powered by: 1* AAA baterije ( niso vključno
  • Spolnost: No
  • Commodity Quality Certification: 3C, CE

Oznake: medicinske prostate massager človek, mod, prostate massager, dekle ne perilo, najnovejše prostate masaža naprave, vagina vibrator usb, kateter sečnice, moško spodnje perilo vibrator, analni čep, estimulador prostata, človek.

Pripomočki