Plavanje Skp Otrok Uho Zaščito Fantje Dekleta Silikona Plavati Skp Bazen Ribe Klobuk Elastična Potapljanje Za Otroke Nepremočljiva Risanka Plavanje Skp

w91084

Nov izdelek

€2.41 €1.66

Opis

100% čisto nov, visoko kakovost

Specifikacija:

Material: Silikon

Vzorec: Risanka

Značilnost:

Zanimivo slog: smešno risanka dinozavri z srčkan plavuti in čudno obrazno mimiko.Čudovit design bo priljubljena med otroki in jih svetlo zvezdo v bazenu.

Mehko na dotik: dinozaver plavanje kape so narejene iz visoko kakovosten silikonski material, ki je bolj trajno in varno.To tudi omogoča, da se vaši otroci igrajo bolj svobodno, zagotavlja, da vaši otroci lahko uporabite jih brezskrbno.

Anti-slip design: ukrivljeni rob plavanje skp preprečuje, da bi voda iz prodira v ušesih, in je opremljena z anti-slip oblog, da bi se prilegajo glavo bolje in ohraniti suhe lase.

Kakovost prvič, zagotavljanje najboljših storitev.Stranke so naši prijatelji.

Eleganten design, 100% popolnoma nova in visoke kakovosti!

Opombe:

1. Za fotografije, prosimo, dovolite rahlo kromatične aberacije

2. Zaradi ročnega merjenja, velikost je lahko različna

Paket Je Vključeno:

1pc otroci plavanje skp

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Otrok

Oznake: izposoja kabel rezalnik, deskanje skp, otroci skp surf, bottom bracket ključa, moda surf skp, scuba potapljaško skp, surf skp človek, osnovna klobuk, kapa, mtb orodje, živali scuba skp.

Pripomočki