Gandhanra Ročno izdelane na Tajskem Slogu Kamen Carving Kip Bude, Obrti,Buda Glavo Okraski za Meditacijo,Zen,Doma Vrt Dekor

w804

Nov izdelek

€25.22

Gandhanra Ročno izdelane na Tajskem Slogu Kamen Carving Kip Bude, Obrti,Buda Glavo Okraski za Meditacijo,Zen,Doma Vrt Dekor

❤ROČNO IZREZLJANE Kipi iz Tajske

Ta kip je 100% ročno izrezljano, z retro slogu, in lepe podrobnosti, majhna in nežna, kot nalašč za zbirk, kot doma dekoracijo.

❤Kot nalašč-VELIKA

Ukrepi za 4,8 cm visok, 3.5 cm.

❤SLUŽI TUDI KOT DEKOR

Služi tudi kot fizično opomnik, da praksi pozornosti in osredotočeno dihanje - da bi bolj zavest, sočutje in modrost, v lastnem življenju.

❤SPECIFIKACIJE

Visoka:o s 4,75 cm /12 cm

Širok:o 3.55 cm /9 cm

Znanja: o 2.36 palcev /6 cm

Teža: okoli 300 g

Material: Pesek Kamen Obrti: Priročnik plesni, lije

❤OPIS

Tibera Buddhism (tudi Indo-Tibera Buddhism) je oblika Budizma, imenovan po deželah Tibetu, kjer je prevladujoča religija.To je najti tudi v regijah, ki obdaja Himalaje (kot so Butan, vcerajsni dan, in Sikkim), veliko Kitajske v Srednji Aziji, Južni Sibirski regije, kot so Tuva, kot tudi v Mongoliji.

Tibetanski Budizem je oblika Mahayana Budizma, ki izhajajo iz zadnje faze Indijskega Budizma (in tako je tudi del tantrične Vajrayana tradicijo).Tako ohranja "je Tantrične status quo osmem stoletju v Indiji."

Poleg klasične Mahayana Budizma prakse kot šest perfections, Tibera Buddhism tudi Tantrične prakse, kot božanstvo, joga in Šest Dharmas za Naropa.Njen glavni cilj je, Buddhahood ali rainbow telo.

AMITAYUS -- znan tudi kot Amida ali Amitāyus, je nebesna buda po zapisih Mahayana Budizma.V Vajrayana Budizma, Amitābha je znan po svoji dolgoživosti atribut, magnetising rdeče element ognja, agregat razsodnosti, čisto dojemanje in globoko zavedanje praznine pojavov.

❤UPORABLJA PRILOŽNOSTIH

Pogosto uporablja v dnevni sobi, spalnica, študija, pisarna, soba za meditacijo, jogo soba, tempelj, itd.

  • Osnove širina: 2.36inches /6cm
  • Teža: About 300g
  • obrti: Priročnik Plesni, lije
  • Višina: 4.75 inches /12 cm
  • Širina: 3.55inches /9 cm
  • Tema: Budizem
  • Regionalna Funkcija: Kitajska
  • Material: Kamen
  • Poreklo: TH(Izvora)

Oznake: goth kawaii soba dekor, buda menih, buda statu, sculptur, buda smolo kip, kipi vrt, buda set, krema tajska, vrt zavetje, medenina jelena kip.

Pripomočki