Silikonski Antistress Zaščitni Pokrov, Blaži Stres, Senzorično Igrača Push Mehurček Primeru Telefon za iPhone 11/iPhone 12 serije

w76226

Nov izdelek

€2.35 €0.98

Silikonski Anti-stres Zaščitni Pokrov, Blaži Stres, Senzorično Igrače Push Mehurček Mehko Telefon Primeru za iPhone

Funkcija:

Material: barva je mehka in lepa, okolju prijazno silikonsko materiala, vitek in svetlobe, kot nalašč za zavijanje telefon.

Praktično: S anti-fingerprint in anti-spusti funkcija, to lahko učinkovito upočasni učinek za iPhone, ki spadajo.Modna mavrica kontrast, barve, design, gladkih robov, ne glede na to, kje ste, si lahko pritegnili pozornost drugih.

Darilo: V primeru mobilni telefon je vrsta tlaka artefakt.Z ozirom na zasnovo miško razmišljanje, šah, si lahko vključijo v puzzle bitke s prijatelji.To je zelo primerna kot rojstni dan, praznik, velika Noč, darilo ali presenečenje za prijatelje, sodelavce in otrok.

Posebne: To je ne samo zelo zanimivo mobilni telefon opremo, ampak tudi praktični anti-anxiety orodje.Ne glede na to, kje ste, lahko igrate, ko ste občutek tesnobe ali dolgčas.

Opomba: model bo samodejno odklonijo nazaj!To bo self-zopet po pritisku mehurček!!Če postane umazano, prosimo, vzemite telefon in sperite z vodo.Prosimo, uporabite to spet po sušenju.

Za zaščito telefona dobro, mehurčki na ta izdelek bo mogoče obnoviti.

Specifikacija:

Ime izdelka: Push bubble igrače primeru telefon

Izdelek barva: Zelena, Bela

Izdelek material: Silikon

Velikost izdelka: 180*95*16mm

Izdelek slog: 6 modelov

Primeren model: za iPhone 12, za iPhone 12Pro, za iPhone 12Pro MAX, za iPhone 11, za iPhone 11 Pro, za iPhone 11Pro MAX

Primerna starost: Vsi

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Silikon Primeru Telefon

  • Združljiv Blagovne Znamke: APPLE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Značilnosti: Moda Mavrica Silikona
  • Design: Risanka
  • Vrsta: Pol zavit Primeru

Oznake: selfie iphone pokrov, antistress mljackati, iphone primeru marmorja mavrica, to pop, antistress igrača, stres primerih, islandija iphone pokrov, iphone 12 case gel, iphone primeru mavrica križ, primeru pop.

Pripomočki