10pcs 20 oz Belo Prazno Sublimacija iz Nerjavečega Jekla Pivo Mešalniku z Drsnimi Pitne Pokrov in Plastičnih Slame

w7101

Nov izdelek

€58.03

Opis:

Material: 304 Nerjaveče Jeklo

Zmogljivost: 20 oz

Toplote Metoda: 190℃ za 120secs

Barva: Bela

Količina: 10pcs /karton

Teža: 4kgs (za 8,8 kg) /karton

Dimenzije:47 x 20 x 21 cm (18.5" x 7.9" x 8.3") /karton

Značilnosti:

VAKUUMSKA IZOLACIJA TEHNOLOGIJA: Dvojno steno vakuumski izolacijski telesa in zgolj stretch-ustanovljena linijskih zagotoviti, da je iz nerjavečega jekla pivo mešalniku je neverjetno dobro, ohranjanje toplote.Vsak nerjavečega jekla pivo mešalniku je bil preizkušen za zagotavljanje visoko vakuumske stopnjo, da vašo pijačo hladno do 12 ur in vroč do 6 ur.

18/8 NERJAVEČE JEKLO in BPA FREE: iz nerjavečega jekla pivo mešalniku telo iz hrane razred 18/8 nerjaveče jeklo.Zunanjost in linijskih, tako 0,5 mm debele, so čvrst in vzdržljiv.Uporaba kakovostnih eko-prijazne plastike omogoča pregleden splash-proof pokrov vonj-brezplačno in brez BPA.

NO SWEAT & PRAZNO STENO: Zaradi svoje vakuumsko izolirane design, iz nerjavečega jekla pivo mešalniku nikoli znoj.Zgornji del telesa je velikega premera omogoča enostavno čiščenje; spodnji del telesa je majhno velikost naredi mešalniku prilegajo v standardni velikosti pokala.Prazno mešalniku steno, tako da ga lahko prilepite vse nalepke, ki vam je všeč!

TEŽKA PROZOREN POKROV: pregledna pokrov, ki je posebej zasnovan tako, da vam omogočajo, da preverite, kaj ste se pije in koliko je ostalo. (OPOMBA: Ko mešalniku je poln z pregrejejo pijač, prosimo, ne prekrivajte pokrov pretesna, in lahko odprete steklenico usta, v primeru, da je pokrov potisnil navzgor počasi zaradi pritiska pare in povzroča splash)

ZMOGLJIVOST: 20 oz ali po meri.

Prilagajanje Možnosti:

Površinska zaščita: brušeno nerjaveče jeklo, spray barve, prašno lakiranje, UV premaz, vode, se prenos tiskanje, plin prenos za tiskanje, itd.

Logotip: mi lahko prilagodite svoj logotip blagovne znamke.silkscreen tisk, lasersko gravirano, vtisnjen logotip, prenos toplote tiskanje, 4D, tiskanje, sublimacija prenos, itd.

Embalaža polje: jajce velika košara, belo polje, barve po meri polje, valj polje prikazno polje, itd.

  • Stekla Linijskih Materiala: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: SUB-PIVO-20OZW-EX-10PC
  • Drinkware Tip: Termovke & Thermoses
  • Termovko Materiala: Nerjaveče Jeklo
  • Proizvodnja: Termovke
  • Steklenice Tip: vakuumske
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Kovina Tip: Nerjaveče Jeklo

Oznake: skrivnost hip bučke, Blank, viski hip bučke, tiskalnik sublim, pritisnite toplote, kolk bučke škatle, kolk bučke trgovinah, kolk bučke ženske, sublim, Mini Hip Bučke.

Pripomočki