Lase Šampon Krtačo Silikona, Glavo Telesa, Masaža Lasišča Krtača Za Nego Orodje Za Umivanje Glavnik Tuš Kopalna Kad Spa Hujšanje Masažo Ščetke

w70964

Nov izdelek

€1.39 €0.83

Lase Šampon Krtačo Silikona, Glavo Telesa, Masaža Lasišča Krtača Za Nego Orodje Glavnik Lase Pranje Glavnik Tuš Kopalna Kad Spa Hujšanje Masažo Ščetke

Značilnosti :

*Več Funkcij: zmanjšate prhljaj in mastno lasišče za masažo lasišča in spodbujanje hranili bogat pretok krvi, blaži izpadanje las in spodbuja rast dlake, piling in odstrani prhljaj, lajšanje stresa in sprostitev mišic (Nikoli ne boli vaše lase in lasišče).

*Veljavna Skupina: Ta je iz mehkega silikona, ki masaže lasišča brez brazgotin.To je primerna za moške, ženske in živali, uporablja tudi za vse vrste lasišča in las.

*Zasnova, Značilnosti: Suho in mokro ročno glavo masaža lasišča krtačko (brez baterije zahteva), Ergonomsko oblikovana ročica za enostaven prijem (ali levi ali desni strani), Neenakomeren ščetine, ki se popolnoma prilegajo lasišče, Premium ABS in silikon materialov.

*Masažo lasišča v tuš, da olajša srbenje in spodbujanje krvnega obtoka.Pridobivanje sproščujočo masažo na domu in vsakič, ko umijte lase.Spodbujanje starih celic kože in prhljaj kosmiči za dvignite stran od lasišča.To obnavlja pretok krvi prinaša zdravih hranil v lasne mešičke.

*Odlično lase, lasišče krtačo za vsakodnevno uporabo na suhe ali mokre lase, kot tudi vse vrste las, bodo vaši lasje in lasišče zdravo.

Paket vključuje:

1* Masaža Šampon Krtačo

  • Blagovna Znamka: ENOMI
  • Številka Modela: BT0020
  • Material: Plastični
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: el ščetke, umetnost morska deklica, čopič tuš, vrata, dvižno orodje, skone mešanje krtačo, cs las, glavnik, čopič za ličenje, steklenico krtačo drevo, šampon za lase, glavnik lase.

Pripomočki