100pc Zaščitna Prsta Trajne Roza Rumeno Pisane Latex Prst Posteljice Varnostne Rokavice Antislip Gume Prst Posteljice Dobra Kvaliteta

w69955

Nov izdelek

€1.15 €0.74

1 Veliko Zaščitna Prsta Trajne Roza Rumeno Pisane Latex Prst Posteljice Varnostne Rokavice Antislip Gume Prst Posteljice Dobra Kvaliteta

Uporaba:

1.Za vsakodnevno uporabo, kot so pobiranje pisane zelenjave, husking arašidi in zelena soja, in preprečevanje poškodovan prst na roki in nogi od okužbe pri kopanju.

2.Dela zaščito, štetje denarja in dela.

3.To je anti-statični, primerna za polprevodniške industrije in fotoelektrično industrijska elektronika tovarne.

Izdelek Parametre:

1.Barva: oranžna / bež/roza /bela/rumena

2.Količina: 300pcs/100 kos/30pcs/50pcs

3.Velikost ( cca. ): v aplikaciji fotografije

4.Material: naravni kavčuk

5.Non-slip delcev design.

Opomba:

1.Zaradi ročnega merjenja, prosimo, počakajte 1-2 cm napako.

2.Barvo elementa, ki je prikazan na zaslonu, se lahko nekoliko razlikujejo od tistih v vašem računalniku spremlja, ker zaslona ni kalibriran.

Seznam Vsebine:

1 vrečko * non-slip prst rokav

O nas

Naše podjetje je strokovno čezmejno e-poslovanje podjetje s strokovnim osebjem, strokovnimi izdelkov in blagovnih znamk.

Mi v glavnem naredite izdelkov trgovina na debelo in drobno.

dostava

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave .Če želite, da ladja s pomočjo Express ,prosimo, da se plačilo za dodatno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko boste plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Ne bomo povračilo stroškov ladijskega za zavrnjene pošiljke.

Vračilo kupnine

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če se vrnete elemente v 20 dneh od vašega prejema element, iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: /
  • Certificiranje: CE

Oznake: lateks prst posteljice medicinske, igra rokavice, pokrov iz lateksa, rokavice kuhinja, konico prsta, bodysuit glove, latex free prst posteljice, lateks gume prst posteljice, rokavice iz gume, rokavice iz lateksa.

Mnenja in ocene

Lim Ren Yi06
2021-05-16
1/5
Pas reçu :(
Play1323
2021-03-14
5/5
Напальчник и хорошие подошли по размеру плотные для маникюра очень хорошо но на большой пальчик немножко узковато советую

Pripomočki