Silikonski Stroj Dustproof Zaščitnik Zajema Pet Anti-Izgubil Pes, Mačka Ovratnik Zanke Zaščitna Primeru Lupini za Zrak Oznako Tracker

w67398

Nov izdelek

€0.98 €0.82

Silikonski Stroj Dustproof Zaščitnik Zajema Pet Anti-Izgubil Pes, Mačka Ovratnik Zanke Zaščitna Primeru Lupini za Zrak Oznako Tracker

Funkcija:

1. Prenosni in popraviti, vam ni več treba skrbeti, da bi izgubili ljubljenčka zaščitni pokrov, medtem ko igranje.Seveda, lahko tudi obesite na vašega otroka šolsko torbo.

2. Ni signala blokira, lahko hitro namestiti in napolniti za en dan, ne da bi odstranili primeru.Našem primeru ne vpliva na zaslonu na dotik ali signal.

3. Iz hrane silikona.Znoj-dokazilo, praske odporen in stroj.Za razliko od drugih skupnih silikonski primerih, to je v obliki srčkan lok.

4. Shockproof, shatterproof in dustproof.Poleg tega je stroj zmogljivost zagotavlja ponovi čiščenje in vedno izgleda novega.

Specifikacija:

Material: Silikon

Barva: Črna, Roza, Rumena, Zelena, Bela

Velikost: 70*28*6 mm

Teža: 10 g

Paket Velikost: 80*40*10 mm

Package Teža: 10 g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, počakajte približno 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 X Silikonska Zaščitna torbica za Zrak Oznako

  • Jezik: angleščina
  • Vrsta: Primeri
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: VODOOL

Oznake: hlbb pes ovratnik, neko pes ovratnik, keychain, air oznako, hisoka, mačka cone, hišne oznake silicij, keychain samoobrambe, wow pes ovratnik, pas oznako silikona.

Pripomočki