Zaslon Patron, Akril Anti Blue Ray Varstvo Film Visi za Lenovo/ASUS/HP/Tablični/Prenosni/Namizni Računalnik 13.3/16.5/21.5 palčni

w6659

Nov izdelek

€8.22 €6.08

Značilnosti:

1. Okrepljeno masaža varnost: Ta Zaslon Filter za Računalnik je kot nalašč za veliko prometa in javnih površin.Uporablja revolucionarno mikro-slepi tehnologije.Anti-scratch tehnologije.Prosimo, potrdite, širina in višina meritve za zaslon računalnika pred naročilom.Priporočamo vam, ne da izbor temelji izključno na diagonali velikost zaslonu računalnika.

2. Varnost: Temno zaslon za druge, jasno vizijo za vas.Računalnik je filter omogoča zaslon temna, če pa gledamo iz kota (kota je približno od 30 °-60 °), vendar svetlo, ko neposredno ogledati.Če želite spremeniti kotno od 60 ° do 30 °, preprosto prilagodite raven svetlosti za spremljanje.

3. Zaščita oči: služi Tudi kot oko in zaslon zaščita, vrhunsko vizualno jasnost za preprečevanje suhe oči in sev.Zaščitite svoje oči za filtriranje 96% UV žarki in zmanjšanje modra svetloba je za 65%.Zagotavljamo vam, da so vsi zaslon filtri so 100% kakovost zaradi ročnega preverjanja.

4. Enostavna namestitev : Enostavno, hitro in priročno mikro-sesalna tehnologije pripisuje spremljanje ploščo brez razburjanja, lepila, ali stran-mount zavihkov, tako da lahko enostavno odstranite filter na spremljanje.

5. Dobre kakovosti: Ta izdelek je narejen iz visokokakovostnih materialov, lepe izdelave, zelo dobro kakovostjo in dolgo življenjsko dobo.

Opis:

Ta izdelek je primeren za računalnik, zaslon zaščito, hkrati pa ščiti zaslon računalnika vsebine, od tega, da vidijo drugi.

Specifikacije:

Velikost: 13,3 cm, 16.5 cm, 21,5 cm(neobvezno)

Material: Akril

Barva: prosojno črna

Naključno anti-modro svetlobo, barve

Paket Je Vključeno:

1 pc * Zaslon Zaščita Filter

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

  • Številka Modela: Zaslon Patron, Akril Anti Blue Ray Varstvo Film Han
  • Paket: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: lenovo zavihek, pc tablet, samsung galaxy tab s7 plus zaslon patron, za nalepke, laptop, prenosnik zaslon na dotik, 14-palčni prenosnik, zaslon patron, igra prenosni računalnik, nasvet pisalo lenovo, kolo okvir zaščitnik, hp prenosnik.

Pripomočki