Usnje Filp Telefon Primerih Za iPhone 11 Tanke Coque Reža za Kartico Mobilnikov Pokrov Torbe Denarnice Primeru Anti Theft Potegnite Telefon Kritje

w61701

Nov izdelek

€4.20 €4.07

Flip Usnje Primeru Telefon Za iPhone 11

Opis izdelka 1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti 2.Usnjena torbica in Mehko nazaj ščiti zadnji del naprave, iz razpoke ali poškodbe, 3.Ščiti okvir mobilni telefon 4.Slim design ohrani prvotni videz naprave, 5.Celotno dostopov do vseh kontrol, gumbi in vrata 6.Modni dizajn, enostavno, da dajo na in preprost za vzlet

OPOZORILO: 1.če ste tekoč, da izberete(Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus), da odpremo parceli,torej, ko smo ladje parcelo za vas,samo v Kitajskem lahko preverite informacije o sledenju,če parcela je bila iz Kitajske po,si ne more preveriti, ali je sledenje podatkov, ampak prosim, ne skrbite,lahko recive vaši pošti.hvala

2.Zaradi različnih nastavitev zaslona in razsvetljavo,lahko je nekaj barve razliko od pravega predmeta.Vendar vam zagotavljamo, da je stil isti kot sliko, ki prikazuje.hvala in vljudno prosim razumeti.

3.Ko se je novi izdelek je prejel, boste vonj rahel vonj usnja, prosim, pustite prezračevanem mestu izginejo v enem do dveh dneh

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim!!!

Prosimo, da izpolnite sprejemnik polno ime (vključuje 3 dele vsaj)v orderotherwise vaš paket vam bo, ne more mimo običajev tvoje.

POŠILJKO >>

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah & APO/FPO)

2. Vaše naročilo naslov, se Mora Ujemati vaš naslov za dostavo.Ime prejemnika mora biti polno ime.

3. Vsa naročila bodo izdane v 3~7 dni, v primeru nepričakovane situacije, smo lahko odloži čas poštnine.

4. Včasih Bi brez logistiki sledenje podatkov po tem, ko bo v tujini; to je normalno stanje; da bodo varno prispeli v učinkovito čas.

5. Če pošiljka ne more biti dobil v roku 30-60 dni od plačila, se obrnite na nas.Kupcev zadovoljstvo je načelo storitev.

6.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

STORITVE >>

1. Strokovne službe ekipa vas bo podpora v 24 urah, sporočilo, postaja pismo, TradeManager ali e-pošte itd.

2. Na katero koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas prvič, mi bomo poskrbeli VIP-star storitev rešiti vaš problem.

3. Naši izdelki so uradni verodostojno izdelkov z visoko kakovostjo.Lahko uživate v najbolj priljubljen mobilni telefon/tablični primeru tukaj.

4. Osredotočite se na našo trgovino, da bi dobili nove plasiranih in prodajo informativno dejavnost, boste imeli priložnost, da se brezplačno novo sojenje.

RETUREN & VRAČILO >>

1. Če niste zadovoljni s točko, se obrnite na nas v 7 dneh in vrnili v 30 dneh od dne, ko ga je prejel.

Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in ne bomo ussue ste vračilo ali poslati.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, da se zagotovi nadomestilo.

3. Mi vam bo dala popolno povračilu prek www.branka.si platformo ali drugih nadomestil metoda, s predpostavko, prejem izdelka in pribor nedotaknjena.

POVRATNE informacije >>

1. Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj, Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki.

2. Vljudno vas prosimo, da nas kontaktirate prvi, če imate kakršne koli težave Pred Odhodom Negativne Povratne informacije.

Prosim, ne pusti negativne/nevtralna povratne informacije ali odprite spora brez komunikacije prvi, če imate kakršne koli težave.Radi bomo odgovorili na vsa sporočila ASAP in vam pomagajo rešiti to.Hvala Vnaprej~

  • Kakovost Materialov: Visoka Kakovost PU Usnje+Mehko TPU+PC
  • Funkcija 1: Moda Luksuzni Knjiga Slog Celotno Zaščitno Mobilni Telefon Primerih
  • Primerna: Dekleta, Ženski, Moški, Ženska, človek, Študenti, Otroci, lady, Najboljše Darilo
  • Design: Navaden
  • Funkcija 3: S Kartico Žep
  • Funkcija 4: Težka Varstvo
  • Značilnosti: Rfid Blokiranje
  • Funkcija: Original mobilni telefon dekoracijo dodatki
  • Prilagoditev: Za iPhone11
  • Združljiv Blagovne Znamke: APPLE, Združljiv Blagovne Znamke
  • Trgovina Na Drobno Paket: Da,
  • Saleway: Debelo/Drobno/Dropshipping
  • čas: 2021 Nov Prihod 360 Popolno Zaščito Telefon Dodatki
  • Blagovna Znamka: AutSpace
  • Vrsta: Flip Case, opremljena primeru, pol zavit primeru flip primeru denarnice primeru
  • Barve: Črno Vino Modra Rjava Kave
  • Funkcija 2: Kickstand
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: 7 primeru iphon, 3g flip telefon, iphone12pro denarnice primeru, kartico povlecite stroj, 7 segment bele, flip telefon, iphone x luksuzni ultra tanek, iphone12 denarnice primeru kartic, ohišje telefona, denarnice, primeru zajema lenovo a916.

Pripomočki