OTOUCH Ogrevanje Ustni 6 Vibracijskih Hitrosti Moški Masturbator Električni Lizati Zanič Samodejno Ustni Nepremočljiva Seks Pralni Sex Igrača Za človeka

w5911

Nov izdelek

€30.48 €24.38

OTOUCH Ogrevanje Ustni 6 Vibracijskih Hitrosti Moški Masturbator Električni Lizati Zanič Samodejno Ustni Nepremočljiva Seks Pralni Sex Igrača Za človeka

1. Masturbacija Ime: OTOUCH Masturbacija Pokal

2. Material: Medicinski silikon / ABS

3.Nepremočljiva: 100%

4. Funkcija: Smart ogrevanje

5. Funkcija: ustni masturbacija pokal moški

6. Polnjenje: Da, USB polnjenje

7. Vibracije način 6 načini, intenzivnost: 3 vrste

8. Maksimalna raven hrupa: manj kot 60 dB

9. Ko ste pripravljeni za uporabo te masturbacija pefect pokal priporočena maziva in kondomi.

10. Prosimo, skrbno preberite ta navodila pred uporabo teh igrač.

11. Prosim, če ste mlajši od 18 let ne kupiti ta izdelek

12. Da bi ohranili vaše zdravje, prosimo, pranje pred in po uporabi.

13. Shranjevanje načina: hraniti na hladnem, suhem mestu.

14. Pošljite paket Podrobnosti: Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam obljubim, da ladja skrivnosti države, v izdelek, embalaža, bo polje ali črno plastično vrečko brez slike in besedilo o seksu.

GARANCIJA & VRAČILO

OTOUCH® Garancije Stranke---12 Mesecev Od Prvotnega Nakupa

Ponujamo 12 mesecev garancije stranke od prvega Nakupa.Po 12 mesecih je vaš prvi nakup, smo nimajo obveznosti, da vam pošljemo nadomestni predmeti.Če menite, da je izdelek z napako, nam pišite na [email protected] in opisati vaš problem.

Nasveti Za Preklic Naročila?

Smo lahko le za preklic naročila v prvih 12 urah po tem, ko je naročilo oddano.Po tem vrstnem redu, je najverjetneje bila predelana in je priprava za pošiljko, ali je bilo poslano.Ko ta stopi v veljavo, to je iz naših rokah.Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči, ampak mi bomo ponos na poziv storitev in to vključuje pridobivanje naročil ven tako hitro, kot je mogoče.

Kakšna Je Vaša Politika Vračanja?

Če je nekaj narobe z vašega naročila (okvarjen izdelek, napačen naročilo, poškodovane red itd.), prosimo, pišite nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila in z veseljem vam bomo pomagali pregled primeru in če je potrjena, bomo pošljete zamenjavo.Prosim, ne vračila ničesar, preden smo pregled primeru, naše storitve za stranke skupina bo pregledala prijave in bomo poslali nadaljnja navodila.Otouch si pridržuje pravico, da zavrne vsako zahtevo vrniti.Odgovorni boste za plačilo lastne stroške dostave, ki se vračajo, vaš element.

Branje preden se odločite za nakup:

Ker sex izdelki so zasebni izdelkov in se štejejo za zdravje več uporabnikov, če je embalaža in plastične vrečke so odstranjene, ko prejme izdelek, da bo mogoče šteti, ki vplivajo na sekundarni prodaje, OTOUCH ne bo sprejel nerazumno vrnete zahtevo ( razen vprašanja kakovosti ), upam, da boste razumeli.

  • Nespodobno Sliko: No
  • velikost: OTOUCH CHIVEN 1
  • Spolnost: No
  • Blagovna Znamka: otouch
  • Številka Modela: 76*80*130 mm
  • Material: Silikonski
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Masturbacija Pokal

Oznake: rudnik seks igrače, avto armaturne plošče lutka, spolna igrača, realno moški vagina, vibrat, masturb, moški masturb, lelo sex toys, sex shop, blowjob.

Mnenja in ocene

Ozzirs 21
2021-07-06
5/5
It has 5 speeds and vibrating mode, good product I'm enjoying it to the max it's like you get sucked all the cocoon is also wearing a heat sensor that looks like a hot pussy how much I put my dick is a nice pussy like I him with my big dick
Danilova1808
2021-06-21
5/5
Super fast delivery. Very reliable and good store. Always buy O Touch products from this store - even if they may be cheaper elsewhere.
Goodwin9699
2021-06-30
5/5
Many thanks recived and all working.

Pripomočki