3 Kosov Naravnih Obsidian Quartz Kamen Merkaba Star Kristalno Zdravljenje z Kakovosti

w586

Nov izdelek

€4.83 €3.28

(1)Platonske trdne Snovi Kamen Set - Te geometrije trdna kamni so ročno izdelani in polirani z kvalificiranih obrtnikov.Jih lahko uporabite kot dekoracijo na vaš urad tabela ali doma kabinet.In lahko jih imajo v svojo dlan za oprostitev stres in masaža dlani.

(2)Čakro Kristali - čakro kamen je uskladiti in ravnotežje energetskih polj za vsako posamezno čakro, torej za poravnavanje in usklajevanja uma, telesa in duše.To bo pomoč v pomeša stres, odstranite blokov in splošni občutek boljšega zdravja, veselja in obilja.

(3)Izbira Idealno Darilo - To je odlična izbira, kot smiselne in izvrstno darilo za vašo družino, prijatelji in poslovnimi partnerji.

(4)Prosimo, Upoštevajte, - kamen je različnih barv in ožilja.Obliko in velikost, ki imajo lahko nekoliko razlika kot ročno rezanje in poliranje.Tako boste prejeli podoben eni sliki je prikazano.

Material: naravni kristal

Barva: črna agate/ Zelena Dongling

Velikost: 12 x12x12mm

Teža: približno 15 g

Kristal *3

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

  • Material: Organske Snovi,
  • Regionalna Funkcija: Kitajska
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Slog: Pastorala
  • Tema: Ljubezen

Oznake: kamen tiger, obsidian, kristalni kamen, merkaba star, natur kamna, obsidian kamna, merkaba obesek, merkaba, črni obsidian kamna, xfx.

Pripomočki