Brezžični Industrijske Daljinski upravljalnik Twin Palico Električna Dvigala Daljinski upravljalnik Oddajnik Z F24-60 Sprejemnik Razdalja 100M

w56845

Nov izdelek

€301.92

Tehnični Parametri:

Funkcije: z Nizkimi stroški, Nizka poraba energije, Dve alkalne baterije se lahko uporabljajo v 4 mesecih, Kupci prinese svoje baterije.Temperaturno Območje: -40 ℃ ~ + 80 ℃ Razred zaščite :: IP65 Material: Iz Steklenih Vlaken, Shell Struktura Prenaša Moč:

Seznam Vsebine:

1 x Oddajnik 1 x Sprejemnik 1 x Obratovanje in Vzdrževanje Priročnik

O Pošiljki

1. Bomo procese naročil pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Naše Storitve

1. Mi lahko zagotovi večino orodij, Če želite 2. svoje izdelke bodo prispe v predvidenem času 3. mi bo odgovoril na vsa vaša vprašanja v času

O Povratne Informacije

1. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi . 2. Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke. 3. Vaš zadovoljni in pozitivne povratne informacije je zelo importent za nas.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Dvižno Orodje, Deli
  • Številka Modela: F24-60
  • Uporaba: Komercialni Proizvodnji

Oznake: redio, futaba stick, kung fu stick, stick meč, palčko za žerjav, escrima stick, električna dvigala z daljinskim upravljalnikom, 4px futaba, žerjav palčko, Futaba.

Pripomočki