15/25/50 g Učinkovit Keramični Popravila Kadi, Ploščice In Tuš Popravilo Kit Porcelana Popravilo Kit Crack Za Čip Keramične Talne

w5652

Nov izdelek

€3.21 €1.35

Kadi, Ploščice in Tuš Popravilo Kit za Bele Kadi,Wc in Porcelana

Opis: Uporabite za popravilo žetonov, praskami, udarci in napak.Lahko delo na steklenih vlaken, akril, keramične, emajlirano jekla in litega železa, emajlirano.To je zelo močan oprijem in se lahko komaj zazna, samo po nekaj preprostih korakih.Vodoodporna, stop puščanja in trajne epoksi akril zagotavlja visok sijaj, da bi površin videz novejše.

Nenevarni in brez neprijetnega vonja, nepremočljiva in stroj.Naše steklenih vlaken kad popravilo kit vam prihrani drage takse iz popravilo trgovin.Ali želite za izboljšanje vaše lusk akril in porcelana kadjo, emajl potopi, ali iz steklenih vlaken, strešnik, naše kad popravilo kit je najboljša možnost.

Naši kopeli popravilo kit dobro deluje s katerim koli kad barva.Dolgotrajna popravila rezultat.Uporablja predmete: donave, wc, kad, keramične ploščice, porcelan itd.

NAVODILA:

1. Odstranite Del A in Del B z leseno orodje na lestvici od 1: 1. 2. Zmešajte o odpadni karton. 3. Nanesite zmes na poškodovane površine z leseno orodje in da je gladko.Čaka 24h za compeletly suho. 4. Uporaba smirkovim papirjem za nemoteno popraviti površino.Končano!

PREVIDNO:

1. Sušenja čas bo nekoliko razlikuje s temperaturo.Nižja je temperatura, thelonger sušenja čas.Na splošno sušenja čas je 24 ur. 2. Bodite prepričani,, da je mešanica Del A in Del B temeljito, da se doseže želeni popravila rezultate. 3. Če popravljenih območje je preveč umazana, jo očistite prvi.

Seznam vsebine: 2x Keramični popravila prilepite

  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: xr zaščitno ploščo.

Pripomočki