Pokrov Silikonski Usposabljanje Pokal s Slamo Puščanje Dokazilo Pokrov, ki se Uporablja Razlitja Dokaz Sippy Pokal Za Otroke GHS99

w5560

Nov izdelek

€8.50 €5.69

Pokrov Silikonski Usposabljanje Pokal s Slamo Puščanje Dokazilo Pokrov, ki se Uporablja Razlitja Dokaz Sippy Pokal Za Otroke GHS99

Značilnosti:

1. Mehka, dobra elastičnost, odpornost na kink, brez deformacije, brez razpok, mraz in visoka temperaturna obstojnost, dolgo življenjsko dobo, pravico otroka' s zdravju ni škodljivo, in to je zelo prijazen do svojega otroka' s roke in usta.

2. Splošni silikonski proizvodnje, enostaven za otroke, da imajo, lahek in vzdržljiv slamic, zelo prijazen do ust, majhna teža, ne skrbite o tveganju za padec, neprepustnih design je enostaven za prevoz in uporabo, primeren za družine, plaže, Stranka, kampiranje, pohodništvo, piknik, brez drugih težav.

3. Ta izdelek potrebuje le, da je mogoče preprosto očistiti s čisto vodo.To je priročen in preprost za uporabo in prihrani dnevno problematično operacije.

4. Srčkan videz se uporablja kot darilo za otroke, ob upoštevanju praktičnost in oblika, Vlak otroci za razvoj dobre Pitne vode navado in povečanje razmerja med starši in otroki.Otrok bo tako zelo všeč.

5. Preprečuje, da bi pokali od spurting, njena vsebina pa hitro, ko trkal več, pade na tla ali vrgli iz vašega otroka visok stol.

Obvestilo:

*Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

*Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Velikost: 62*62*92mm

1 x Pokrov, Silikonski Usposabljanje Pokal

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: otrok pokal, poletje kola pokala, vrč s slamo, otroci cup letnik, skodelica sladkorja, pokal slame, posebno otroci pokal, brezplačni izdelek, ustvarjalno poletje pokal, velika sippy pokal.

Pripomočki