Cmok Plesni Iz Nerjavečega Jekla Cmok, Zaradi Česar Nastavite Orodje Za Kuhanje Pecivo Jiaozi Maker Kuhinjski Pribor Za Peko

w5469

Nov izdelek

€14.30 €8.86

Več velikostih:

V cmok avtomat ima 3 velikosti, velikega premera 3,7 palcev / 9.5 cm, srednji premer je za 3,3 cm / 8,5 cm, majhen premer je za 3,0 cm / 7.5 cm in 1 polnjenje žlico.Prosimo, potrdite, velikost pred oddajo naročila

Enostaven za uporabo:

Najprej uporabite cmoki, da bi štruklji, nato pa dal ovitku na cmok pralni, dal nekaj polnila na testu, in navlažimo z robovi ovitek z vodo.Končno, pokrovček in pritisnite, da pečat odlična za paketni prenos, zaradi česar cmoki hitreje in lažje.

Širok obseg uporabe:

Ta cmok, zaradi česar orodje, ki ni primerna le za izdelavo cmoki, ampak tudi za pripravo pite, pite, pite, pite, pite, pite, italijanski cmoki, ocvrtimi cmoki, itd.Uživajte v zabavno kuhanje.

Lep design:

Ta cmok kalup je narejen iz nerjavečega jekla, ki je zdravo in dolgo obstojno in enostavno za čiščenje.Samo izpiranje moke z vodo, cmok ne bo rja, bend, prekinil ali postanejo šibke.Neposreden stik z živili, je zelo varen.

  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: testo proofer, for kitchen tool, kuhinja orodja, pripomočke folije, kuhar, kuhinja orodja, pripomočke zlato, testo pecivo, KUHINJA, kuhinja orodje, kuhinja utensil, čip testo.

Pripomočki