Zložljivo Vozilo, vgrajen v Sili Wc RV Avto Smeti Pločevinke Self-vožnja Kampiranje na Prostem v Sili Bin Imetnik Škatla za Shranjevanje Vedro

w5410

Nov izdelek

€51.49 €33.47

Značilnosti:

1. Nepremočljiva in trajne: narejena je iz okolju prijaznih PVC plastike, nepremočljiva, spusti-dokazilo, pritisk odporni, bolj stabilna in enostavna za čiščenje.Lahek in lahko podpira težo 150 kg.Ergonomska oblika, ovalne oblike, idealna velikost, primerna za vse družine.

2. Uporaba: ①.Kraj dnu tablice na strani ploščo, da se razvijejo to.Nasvet: Postavite na svoji strani s kartico, da preprečite dnu tablice iz padca. ② .Dal 6-8 galono vreči v luknjo, krat vrhu vrečko skupaj, nato pa zaviti okoli roba. ③ .Pokrov z luknjo pokrov na vrhu vedro, da se določi kozmetični vrečko.

3. Multi-funkcijo: ne samo, da se lahko uporablja kot stranišče, vendar pa lahko tudi v kombinaciji s skladiščenjem in sedeži, smeti pločevinke, mala stoli, škatle za shranjevanje, notranjega stranišča za starejše, nosečnice je, bruhanje, žlice, itd.

4. Enostavno: enostavno odprite in krat, in se lahko pakirani zelo majhna in ravno, enostaven za shranjevanje, prihranite prostor, in enostaven za prevoz!

5. Popoln prenosni zložljiva wc, primeren za vožnjo, kampiranje, potovanje, jahanje, pohodništvo, ribolov, čolnarjenje, dolgotrajno kolesarjenje, odbojka, open-air življenje, zrak, kadarkoli, kjerkoli, kadarkoli, kjerkoli stavb.

Specifikacija:

Ime: Zložljive wc

Material: PVC

Zložena velikost: o 33 * 28 * 7 cm / 13 * 11.02 * 2.75 cm

Razširili zunanja velikost: približno 33 * 28 * 30 cm/ 13 * 11.02 * 11.8 palčni

Razširili notranja velikost: približno 25 * 21 cm/9.8 * 8.3 palčni

Barva: kot prikazano

Pakiranje vključeni:

1 * Zložljive wc

12 * vrečko za čiščenje

12 * trdilca

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm (za 0,4-1.18") razlika zaradi ročnega merjenja in rahlo spremembo barve zaradi različnih nastavitev zaslona.

2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.

  • Vrsta: Shranjevanje Vedro
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: PVC
  • Blagovna Znamka: Dreamburgh
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Je Pametno Napravo: No

Oznake: polje prtljažniku avtomobila, zložljivi smeti, orgle, koš za smeti, avto notranje skladiščenje, wastebasket, polje v avtu, dustbin za kuhinjo, polje prtljažnik, zunanji smeti.

Pripomočki