Enostaven za Uporabo Avto Svetle Vosek Škropilnica Tekoče Zaščito Barve Auto Telo Ohrani Tekoče Obleko Orodja

w51280

Nov izdelek

€17.87 €8.75

Značilnosti:

1.Oblikovana Z Uporabo Napredne Znanosti.Naš avto vosek spray je oblikovana z napredno znanost in tehnologijo.Uporablja carnauba vosek za tesnjenje in poliranje, in zagotavlja svetlo in zaščitno steklo leska za vaše avtomobile in motorna kolesa.

2.Serija-brezplačno varnost za vse površine.Avto vosek za avto je visoko kakovostni avtomobilski lak, ki ne bo pustil črte ali ostanki, kot so kreme iz voska.To sintetičnih voskov hidrofobne spray lahko obrišite čist in zagotavljajo ogledalo učinek za vaš avto.

3.Hitro in priročno.Naš avto vosek spray je priročen in hiter način za zagotavljanje podrobnosti o avtomobilu, kot so avto pranje in voskanje.Samo spray ta avto tesnilo komplet na zunanjost vašega avtomobila, in nato preprosto obrišite čist, da bi dobili sijaj razstave dvorano in navdušili svoje sosede.

4.Briljantno svetlobo.To hitro in preprosto spray wax konča uporablja napredno tehnologijo, da bo vaše vozilo videti bolje kot kozmetični salon.Naš avto sijaj sprej je enostaven za uporabo in lahko dela na nano-polymer ravni za povečanje sijaja in razmišljanja, in ščitijo vaš avtomobil pred škodljivimi delci.

5.Visoko kakovost izdelkov.To pomeni, da je vaš avto je izjemen lesk!Naše keramične hitro sušenje premaza se lahko uporablja tudi kot tesnilnih mas, zagotoviti jasen zaščitni pokrov za vaše vozilo, medtem ko zagotavlja tudi lep sijaj.Našo keramično prevleko, ki je trenutno najboljša hidrofobne avto spray!

Specifikacije:

Ime: Tekočina Razpršilni Vosek za Avto

Material: tekoče

Neto vsebina: 250 ML

Velikost: o 6*6*16.5 cm/2.36*2.36*6.50 cm

Avto vrstah storitev: avto beauty care

Seznam Vsebine:

1 * Tekočina Spray Wax Za Avto

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

  • Ime: Tekočina za Razprševanje Vosek za Avto
  • Neto vsebino: približno 250 ML
  • Postavka Obsega: 250 ml
  • Avto vrsto storitve,: avto beauty care
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Tekoče

Oznake: xr iphone primeru rock zasedb.

Mnenja in ocene

Flyff Hacker
2021-07-17
5/5
Well received in good condition not tried. I recommend this merchant

Pripomočki