Pizza Ponev Z Luknjami Silikonski Perforirano NonStick Pladenj Za Orodje Krog Peko Pad Pizza Pladenj Perforirano Torto Peko Pice Pladenj Za Peko

w50644

Nov izdelek

€9.95 €5.97

Bullet Točk:

1、Hrane Silikona Material: pizza pan je narejena iz hrane silikona materiala, ki je odporen na visoke temperature, enostaven za čiščenje, močan in vzdržljiv, in bistvenega pomena za strokovno vsakodnevno uporabo ali domače pice.

2、Delicious Pizza: pizza pan je perforirano design, da kroženje zraka, ki lahko sprosti dodatno vlago, iz testa, da se zagotovi hrustljava skorja pizza.

3、Odlično Pizza Delež: velikost je približno 34,5 cm/13.58 palčni, ki lahko 13-palčni pice, tako da je celotna družina lahko uživate svoje pice.

4、Široko Uporabo: Ne glede na to, kaj želite, da kuhamo na našo veliko ponev, ki se lahko popolnoma pa je zaradi svoje vzdržljivosti.Ali je vaše prigrizki morali biti pripravljeni na zelo visoke temperature ali nizke temperature, silikona non-stick pizza pan lahko prenesejo temperature od -40° c do 480°C, zaradi česar je primerna za pečice, pomivalni stroji, mikrovalovnimi pečicami in hladilniki.

5、poprodajne storitve: zavezani Smo k skrbi za potrebe naših kupcev v najboljši možni način.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.

Specifikacije:

Velikost: premer približno 34,5 cm/13.58 palčni

Material: hrane silikona

Namen: izdelava pizza

Pakiranje: opp

Seznam Vsebine:

1*Pizza Pan

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Lahko bi na Debelo in padec ladijskega prometa Naročilo?

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.In normalno, da ne pustite vse informacije o nas na parcele.

2. Kako dobiti informacije o sledenju?

Sledenje informacij bo na voljo v 5-10 dni po tem, ko je bila prihajajo ven.Pišite nam, če imate težave v sledenje podatkov.

3.kaj pa, če dobiš proizvode z napako ali ne prejmete izdelka v varstvo časa?

Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete ali ne prejmete , se obrnite na nas takoj, ko ga prejmete, preden odprete spora.Mi bo dala najboljšo rešitev.

Dostava in paket:

Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejemate

napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

  • Funkcija: Na zalogi
  • Vrsta: Peko Jedi & Soline
  • namen: izdelavo pizza
  • Ime: Pizza Pan
  • Številka Modela: Pizza Ponev z Luknjami
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Peko Jedi & Soline Tip: Pizza Soline
  • velikost: diameter about 34.5cm/13.58inch
  • Material: Silikonski, hrane silikona

Oznake: flavta pan, rezalnik pizza, pe pan, pan pizza, pie kositra, zastavo pan, plesni pizza, pizza pladenj, pizza zaslon, plesni pan.

Mnenja in ocene

Hombrews1
2021-06-30
5/5
Excellent!!

Pripomočki