Po meri Prtljažniku Avtomobila Mat Cadillac XTS XT4 XT5 XT6 2013 2016 2017 2018 2019 2020 Avto, dodatna Oprema po Meri Tovora Linijske

w48446

Nov izdelek

€124.68 €47.38

Po meri Prtljažniku Avtomobila Mat Cadillac XTS XT4 XT5 XT6 2013-2020 Avto, dodatna Oprema po Meri Tovora iner

Opis: 1.Ime: TPE prtljažniku Avtomobila mat 2.Avto Model : Za Cadillac XTS XT4 XT5 XT6 2013-2020 3.package: kot na sliki 4.Barve: vse črno 5.Poreklo: Kitajska (Celinska) Funkcije : 1.Z uporabo visoko natančnost 3D lasersko merjenje, vsak tovor linijskih je narejena po meri za vaše vozilo z največjo natančnost in pokritost, ki lahko resnično tekmo in dati popolno zaščito za prtljažnik.

2.Zasnovan tako, da zagotavljajo popolno zaščito za prtljažnik, je preproge lahko učinkovito preprečuje umazanijo, pesek, blato, dež, sneg in kanalizacije, da vaš avto čiste in nedotaknjene v vseh letnih časih.Ekstra debeline preproge lahko kos športne opreme, vrtne potrebščine, težkega blaga, orodja in tako naprej.

3.Narejena iz okolju prijazne in brez vonja TPE materiala, premium trunk preproge so varno in neškodljivo za vas in vašo družino.Z odlično obrabo, odpornost in antioksidant zmogljivosti, preproge ne bo crack, zvit ali deformirati tudi v sub-zero vreme.

4,Preprosto odstranite trunk preproge iz vašega vozila, tresenje in obrišite z mokro brisačo.Za globje čiščenje, samo sperite z vodo neposredno.Prtljažnik preproge bo videti popolnoma novo kmalu.

5.Z anti-skid, varnostno kopiranje in teksturirane linije design, trunk preproge lahko ročaj tla trdno in preprečevanje preproge in blaga iz drsna okoli.

Prosimo vas, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec, si bomo prizadevali,

naši moči, da reši svoj problem.Vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.Če ste zadovoljni s svojo

nakup in naših storitev, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodaja

Ocena (DSR) 5.

Opomba: Ocena pod 5 lahko vodi nas slabo stoji situacija.

  • Barve: 1
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime: Prtljažniku avtomobila mat
  • Polnilo: Sintetičnih Vlaken
  • Blagovna Znamka: muchkey
  • Modela Avtomobila: Za Cadillac
  • Vrsta Materiala: Umetno usnje
  • Teža: 2600

Oznake: saab stereo, chevrolet jadro nalepka, chevrolet lacetti plošča, brnenje spray, csj brnenje, xt5, angleški rog, CADILLAC, cadillac xt5, 330 mm kolo.

Pripomočki