Bambus Kruh Slicer Rezanje Vodnik Lesa Kruh Rezalnik Za Domač Kruh, Štruca Pecivo, Bagels Zložljiv In Kompakten Kruh Slicer

w4773

Nov izdelek

€20.14 €19.33

Paket Je Vključeno:

1 x Kruh Slicer

Specifikacija:

Material: Bambus

Barva: Kot Prikazano Sliko

Dimenzija:

Kruh slicer:33 x za 18,4 x 14 cm/13 x 7.25 x 5,5 v

Pladenj:34.3 22.2 x x 3.8 cm/13.5 x 8.75 x 1,5 v

Značilnosti:

-Bambusa, lesa, zložljive kruh slicer, kompakten debeline nastavljiv kruhovi rezini vodnik, z pladenj za drobtine, ki je primerna za domač kruh, kruh torto, bagel, zložljiv in kompakten.

-Enostaven za uporabo: Uporabite puščicami vodnik kruha slicer s 3 velikosti utori za rezanje kruha v 3 različnih velikostih, kot je potrebno.Non-slip nalepki na dnu pladenj preprečuje gibanje med delovanjem.Ostane stabilen na kuhinjskem pultu skupaj z vašim kruh, kavo in ohranja vaše prste proč vsakič, ko ga narežemo na celo rezine.

-Enostavno čiščenje: Naš kruh slicer je opremljen z drobtine pladenj za zbiranje vseh drobtine in bo čiščenje lažje.Ni vam več potrebno, da čiščenje nered drobtine na mizi oziroma pultu.

-Po rezanju torte ali drugih lepljivo postavk, če je to potrebno, samo jih obrišite z vlažno krpo.Spodaj večnamenski pladenj lahko uporablja tudi za prikaz sadja in hrane.

-Enostavno skladiščenje: Naš kruh slicer je mogoče enostavno zložiti za kompaktno shranjevanje, enostaven za shranjevanje, tudi v prenatrpanih kuhinjske predale in omare.Majhne velikosti, lahkosti, močne in trpežne in dolgo življenjsko dobo.

-Varstvo okolja: kruh slicer je narejen iz trajnostnih in okolju prijaznih bambusa, lesa, klasična moda, trajne, in živilskih varnost.

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka,hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: YKPuii
  • Komplet Število: 1
  • Peko & Pecivo Orodja Tip: kruh slicer
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Številka Modela: kruh slicer
  • Material: Bambus

Oznake: pekovski nož, bambus čopič, pečemo kruh, kruh rezalnik, maska madera, plakat madera, bambus zobna ščetka, rojstni dan torta dekor, pokrivalo, krof pan.

Pripomočki