Ins Serije Nepremočljiva Umazano Obleko Ovirajo Zložljive Velikih Skladiščnih Košarico Skandinavski Slog Naplavin Košarico Tkanine Oblačila Škatla Za Shranjevanje

w4399

Nov izdelek

€2.89 €1.73

Opis

① Shranjevanje Košarico Velikost:32*32*32 CM, lahka in močna.

② Material: iz visoko kakovostnega bombaža, perilo tkanine, nepremočljiva polietilen prevlečeni spodnji, umetno usnje ročaji za lažje gibanje.Material je debelejši in se lahko uporabljajo za dolgo časa.

③ Družino shranjevanje strokovnjak: največja značilnost za shranjevanje košarica je, da lahko reši družino shranjevanje problem in mnoge druge potrebe za skladiščenje, kot so knjige, skladiščenje, otroška oblačila za shranjevanje, igrač, posode, prigrizke, kozmetiko itd.

④ Design: lep funkcionalen dom dekoracijo.Upogljivi pralnica košare lahko hitro zložiti za shranjevanje, ko ni v uporabi, tako da boste dobili največ iz vsake prostor.

Idealna Uporaba: Idealen za pranje perila, vrtec, otroška soba, igre soba, obrti soba, garderoba, kopalnica, otroška darilo, kuhinja in garderoba organizacija, itd.

Značilnosti

-Material: Bombaž in lan

-Velikost:32*32*32 CM

Pakiranje seznam

1*PC

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: košare za shranjevanje, omet škatla za shranjevanje, drevo shranjevanje košare, armoire shranjevanje košare, vintage shranjevanje košare, karge tkanine škatla za shranjevanje, široko shranjevanje košare, košaro za shranjevanje košare, matrica škatla za shranjevanje, artkal škatla za shranjevanje.

Pripomočki