Krog Mačka Postelja Hiša Super Mehko Dolgo Plišastih Dog Bed Pet Spalna Vreča Košarico Kuža, Mačka Blazine Mat Material Najboljše Jjeza Postelja Pasjo

w4365

Nov izdelek

€20.99 €8.39

Opis IZDELANI ZA UDOBJE

- Non-drsenju na dnu, ki preprečuje drsenje.Nekateri kitties ljubezen postelji s široko odprte poglede.Drugi raje snuggling v prijetnem jamo.

Te postelje so pralni stroj in sušilni stroj-varno.

BARVE

- Obstaja več barv, lahko izberete.Izberite eno za vašega ljubljenčka in ga dal čudovit posteljo, to salon posteljo zagotoviti mehko in udobno mesto za vašega ljubljenčka za počitek in se sprostite.

PRIJETNO & UDOBNO

- Iz čistega organskega bombaža z plišastih , naša kitty postelja enostavno pretvori iz comfatable posteljo za prijetno mucek jama,ustvari občutek varnosti in globoko spanje spot za snuggling in gnezdenje.

PODPIRA BOLJŠI SPANEC

- To umirjanje hooded mačka hiši lahko ostanejo tople in ogrevana(samo ogrevanje) v hladnejših zimskih dneh in se preoblikovala kul in s lepršav izposoja ležalnikov za poletne dni.Kot nalašč za Majhne Pse in Mačke.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Je Pametno Napravo: No
  • Material: Mah
  • ID izdelka: S16ZL004

Oznake: avto casa, imetnik casa, mehiški casa, casa dekoracijo, casa kuhinje, korejski casa, la casa, led casa, pop casa, primeru casa.

Pripomočki