Scrapbooking Rezanje Navojnih Ogrevanje Žig Plesni Obesek Nož Plesni Plesni Keychain Album Lesene Usnja, Primerna Za Velike Strel

w42314

Nov izdelek

€26.91 €16.69

Izdelek parametrov

Spoštovani Kupec:

Dobrodošli na moji trgovini, postrežemo vas z vsem srcem!Me veseli, da lahko brskate po moje trgovine.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo za stranke.Naša trgovina ponuja široko paleto izdelkov in bogatih stilov.Iskreno upam, da bodo naši izdelki vam lahko z zabavno in najboljše nakupovalno izkušnjo.

Tehnični podatki:

Skupna debelina plesen je 16mm, ki je primerna za različne die-rezkalni stroji, ki se običajno uporablja na trgu. ( Vključno z big shot stroji in sizzix stroj )

Uporaba Izdelkov:

Običajno se uporablja za usnje obrti, scrapbooks, DIY plovila, uhani in tudi drugih nakit izdelavo.Prav tako se lahko uporablja za zmanjšanje nekatere plesni na kakršen koli material, da okrasite hiše, pohištvo in spalnice, in stimulirajo vašo domišljijo.

Zmogljivosti izdelka:

To lahko cut različne vrste materialov, kot so: vizitke, papir, tkanine, usnje, magnetni papir, itd.To vam daje priložnost, da poskusite več ročno materialov.Nepričakovanih učinkov.

čas dostave:

Ko postavite naročila, bo ladja v roku 5-7 delovnih dni (razen ob vikendih in praznikih).Zaradi nedavnih epidemije, carinskih pregledov, vreme, itd., ne moremo zagotoviti dostave časa.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da si me!

prijazno opomnik:

Če ne najdete izdelek, ki vam je všeč v naši trgovini, lahko mi pošljete slike in mi povedali, velikosti, ki jo želite, lahko prilagodite to za vas.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo za stranke.Zaradi časovne razlike, sem morda ne boste mogli odgovoriti v času.Vendar pa, ko sem glejte ustrezne informacije, bom odgovor, da boste čim prej

Zahvaljujemo se vam za obisk moje trgovine.najboljše želje!

  • Vzorec Tipa: Nepravilna Slika
  • Številka Modela: rezanje kovin matrice
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: usnje plesni, abeceda medenina, okno leseno rezanje umre, die cut machin, big shot sizzix, die cut usnje, stavec die, umrl usnje, Sizzix, fustella lesene rezanje umre.

Pripomočki