Zrak Zaklepanje Pin Za Cobra Moški Čistost Naprave z dodatno Opremo se Gay Kurac Kletko Z 5pcs Plastičnih enkratno Kodo Penis Prstan Sex Igrača Za Moške

w4092

Nov izdelek

€5.03 €2.51

OPOMBA:

To Air Lock Samo Obleko za Cobra Petelin Kletko na trgu, to ne bo ustrezala, za druge kletko.Prosimo, še enkrat preverite, preden dajanje nalog, najlepša hvala!=)

Opisi: Material: PC Barva: Black Neto Teža : 5 g komplet izdelkov vsebuje: 1*Air Zaklepanje, kodo Pin in kodo za 5* enkratno kodo za zaklepanje.

Ta pameten malo pin je bil zasnovan kot zamenjava za medenina zaklepanje se uporablja v Cobra Čistost Naprave.Ta pin, ki je narejen z istega materiala kot Cobra naprave, tako da bo tako trpežne, enostavne za čiščenje, in izgleda, da je del prvotno kletko.

Ta Zrak Zaklepanje, kodo pin in kodo za plastično ključavnice so uporabni v različnih situacijah:

Ko uporabnik potuje z letalom ali kjerkoli, kjer obstajajo detektorji kovin. √

Ko uporabnika in ključa imetnika, ki so ločeni z razdalje, je koristno, da imajo plastične ključavnico, ki je lahko cut, če je v sili. √

Če nosi, se bo plavanje pogosto ali vedo, svoje kletke, se bo mokro veliko, plastični lock ne bo rja. √

Za uporabo Zračnih Zaklepanje pin, poskrbite, da boste navoj plastično zaklepanje s kodo pin, preden vstavite kodo pin v kletko.Bodite previdni, ko vstavite kodo pin, kot nekateri serijska ključavnice se lahko malo občutljiva na njihove povezave točk in bo prekinil, če prisilno.Praksa vstavljanje pin večkrat izven telesa, potem boste brez težav dobili na vaš sub, ko je čas za zaklepanje navzdol.

  • Spolnost: No
  • Postavka Vrsta: Penis Obroči
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Plastični
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Nespodobno Sliko: No
  • Številka Modela: 1245

Oznake: cbt mučenja, dolgo, čistost krletka kovin, kletka čistost človek, plastic pompe penis, fantje, čistost krletka, kokoš, petelin kletko, peni obroč, čistost krletka noč, gay spodnje perilo, casino kovanec.

Pripomočki