Pes Šapa Čistilo Pokal Pet Stopala Za Pranje Psov Čiščenje Krtačo Kremplji Masaža Nego Pranje Umazanega Mačka Stopala Čiščenje Vedro Čisto Krtačo

w38989

Nov izdelek

€2.55 €1.71

Pes Šapa Čistilo Pokal Pet Stopala Za Pranje Psov Čiščenje Krtačo Kremplji Masaža Nega

Izdelek prodajne točke:

【2 V 1 EDINSTVEN DESIGN】--čistejše se lahko uporablja kot šapa čiščenje pokal, ko silikonske ščetine, ki je notri.In prav tako se lahko uporablja kot pet krtačo za kopanje in nego, ko silikonske ščetine, ki je zunaj.

【UČINKOVITO ČIŠČENJE】-- Oblikovan v enem kosu,dolgo krtačo lahko čisto vsakem kotu nevihte,lahko odstranite umazanijo iz vašega psa tačk pred dotikom pohištvo ali preproge,še posebej, ko gre za deževno vreme.

【ENOSTAVEN ZA UPORABO】--Samo dodajte malo vode,dal ljubljenca tacami v čistejše pokal,premikanje pokal gor in dol ali zavrtite za čiščenje tačko.Nato odstranite ljubljenca tacami in nežno posuši z brisačo.

【MEHKO&MOČNO】Ta pes šapa čistilo je narejeno iz visoko kakovostnega silikona, ki ne povzroča nelagodje, da vaš pes.Silikonske ščetine, ki so dovolj močni, da hitro odstranite blato, pesek, umazanija, taljenje ledu.

【OHRANITI ČISTO& PRENOSNI】--Popolna velikost za najbolj tip za pse in mačke.To je lahek s kavljem,greš lahko zlahka nosite.Uživajte greva ven z vašimi psi, ne blatnih tačk znova, vaš kavč in tla čisto nobenega odtisa več.Ohraniti čisto hiša ves čas.

Kako uporabljati:

1. Dodamo nekaj vode za hišne živali, čiščenje, stopala pranje pokal(Ali dodajte malo nežno milo za globje čiščenje, če je potrebno).

2. Vodnik vaš pes je tacami v mehko nežno silikonske ščetine

3. Twist naprej in nazaj, tako da silikonske ščetine lahko temeljito očistite šapa

4. Odstranite in odkrijte veliko čistejši šapa, dab se šapa suh z brisačo

5. Zavrzi vodo, čiščenje in izpiranje

Specifikacije:

Material: Silikon

Dimenzija: 12×8 cm

Paket Vključuje:

1 × Pet Šapa Čistilo Pokal

Nasveti:

1. Ne napolnite z vodo, da se prepreči iztekanje.

2. Dodaj pravo količino detergenta za boljše rezultate.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporablja Pes Pasme: Univerzalni

Oznake: pes za, mačka za wc, dodatek pes, zmaji psi, perro, mačka pokal, mačka dodatki scool, vezi hišni ljubljenčki, pet zobna ščetka, bucket plastic.

Pripomočki