Odstranjevanje Rje In Poliranje Orodij Jekla Rotacijski Skupno Vozel Ravno Žice Kolesa Krtača Za Poliranje, Odstranjevanje Rje Dremel Rotacijski Brusilnik Orodje

w3517

Nov izdelek

€4.20 €3.40

Enotna Jeklene Žice sem Učinkovito Brušenje I Dolgoročno In Trajno

Kaj Lahko Stori Za Vas?

☑ Odstranjevanje Rje

☑ Kamen Slab Čiščenje

☑ Vara Poliranje

☑ Poliranje Kovin

☑ Madeže Odstranitev

☑ Brušenje Aluminijastih Izdelkov

Glavne Značilnosti 【 KAKOVOST MATERIALA 】

Medenina prevlečeno zavihanimi žice pokal krtačo, vozlana jeklene žice pokal krtačo, in ogljikovih vozel žice koncu ščetke, ki so visoko Zmogljivost lahko prepreči trganja žice za dolgo uporabo.Idealen za odstranjevanje rje, rje in barve.Iz kaljenega jekla žica za zmanjšano trganja žice & dolgo življenjsko dobo.

【 TEŽKA 】

Skrbno izbranih premium žica jeklo, vezan & uravnoteženo strokovno & pravilno skupaj za neprekosljivo vozlane integritete za več življenja, varnosti, gladkost & enostavnost uporabe.

【 EDINSTVENE FUNKCIJE,】

Inovativne spirala vozlane in Zavihanimi žice krtačo gradnje za ozek obraz in natančno čiščenje, temeljito očistite brez oljni madeži, vozel žice koncu krtačo izdelani z notranjega zadrževalno ploščo, da se zagotovi skladnost in varnost.

【 ŠIROKO UPORABO 】

Enostavno in brez težav odstrani težke koroziji, rje, barve, spatter in obsega odstranitev, hkrati pa tudi čisto vara robovi, deburr kovine, in barve.Primerna tako za kovino in les, ki se uporablja za čiščenje kovinskih površin, prav tako dobro deluje za odstranjevanje rje, barve, in korozijo.

Specifikacija Krtačo Materiala Jeklene žice Ročaj Material Železa Modela Izdelka Zavite Žice Krtačo: 19*6 mm

Zavite Žice Krtačo: 25*6 mm

Zavite Žice Krtačo: 30*6 mm

Zavite Žice Palico Skledo: 75*6 mm

Zavite Žice, Palice Ploščate: 75*6 mm

Zavite Žice, Palice Ploščate: 100*6 mm

Opomba Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.Mnenja Strank

Ti delal veliko in ponudil izbor velikosti za različne zahteve.Ti izdelki naredil veliko delo na kovine, enostavno odstranjevanje korozije.Malo počasneje na barvo, vendar z malo dodatnega časa, stare barve se odstrani čisto.

- Mykola Popow undefined

  • Uporaba: Komercialni Proizvodnji
  • Številka Modela: Odstranjevanje Rje In Poliranje Orodij
  • Material: Alloy Steel
  • Vrsta: Električno Orodje, Deli
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: eos, dolgo bbq orodja, tanka žica striptizeta orodje, vw tiho orodja, mlinček plevela, kitara orodje za popravilo, pralni grind, dremel mlinček, hobi orodij za modeliranje, mikro rotacijski orodja.

Pripomočki