Kovanega železa kavljem listov obliko kavljem zlato modro listov kavljem doma okraski, dodatki, oblačila vrečko kavelj kreativna zasnova kavljem darilo

w343

Nov izdelek

€9.02 €6.31

P roduct Ime: Hook up

Informacije O Velikosti:

Oglejte si fotografije v izdelek možnosti

Tam je tudi opis prikaže na dnu strani s podrobnostmi

Storitve za stranke: ① 24 urah hitro dostavo; ② 24-urni servis; ③ ni razlog za vrnitev ali izmenjave blaga, v roku 15 dni

O trgovini

1. Paket uporablja mehurček kolone, ki je zelo močan in izrazit.

2. Obstaja visoko kakovost logističnih partnerjev za zagotavljanje paketi so na čas (nekaj paketov, ki sodelujejo z uradnimi logistika)

3.Če prejmete poškodbe predmetov, prosim, ne negativen komentar, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke, zagotoviti fotografij, preverite, reshipment za vas

4. Če se vam zdi, da nekaj manjka, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke.Po preverjanju težo, če kaj manjka, lahko porabili še enkrat brezplačno.

5. Če logistika je ne posodablja nove informacije, za dolgo časa, lahko neposredno obrnite na spletno storitev za stranke, da rešimo to za vas.Ne trdim sporov neposredno.Hvala vam za vaše razumevanje.

6. Zunanji sloj uporablja črno pakiranje torbe ali rumeno lepilni trak za zasebnost v smislu embalažo, ki je meni in moji mali prijatelji so zelo previdni!

  • Material: Železo
  • Št. Trnka: 1
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vzorec Tipa: KRŠKO

Oznake: gold leaf ploščo, keramični stanja, posoda za sadje, jed srce, leaf ploščo, posodo iz porcelana, ceram ploščo, Prigrizek Pladenj, matica ploščo, cute plate.

Pripomočki