"Najboljša" Vintage Žica Košare za Skladiščenje Izmenljive Tkanine Linijskih Žice Shranjevanje Košarico z Odstranljivo Podlogo 889

w3314

Nov izdelek

€5.58 €2.68

"Najboljša" Vintage Žica Košare za Skladiščenje Izmenljive Tkanine Linijskih Žice Shranjevanje Košarico z Odstranljivo Podlogo 889

Funkcija:

1. Izpolnite s sadjem, zelenjavo, konzervirane hrane, pecilni potrošnega materiala, čistil, itd.

2. Prinese slog in funkcije vašega doma s to kmečko kmetija žica košare!Ti domiselno zasnovani, košare so nekoliko stožčasti in enostavno za enostavno shranjevanje.

3. Izdelana iz visoko kakovostnega železa s trajno platno tkanina linijskih.Odstranljiva tkanine obloge bo ohraniti velikosti in oblike, ko oprati.Košare so lahko obrisati s čisto vlažno krpo.

4. Okrasne kovinske žice košarica je prostorne posode za shranjevanje, ki vam omogočajo, da svoje premoženje na dosegu roke in vaš dom čist.

5. To je kot nalašč kot kuhinja kruh košare ali za shranjevanje čajev in videti lepo v platneno omaro ali na zaslonu v kopalnico za gospodarstvo valjani strani brisače in toaletni izdelki.

6. Kot nalašč za vsakodnevno shranjevanje v kuhinji, kopalnici, dobava soba, itd.Super za zabaven v jedilnico, bife, restavracija, notranji/zunanji dogodek.

Velikost:

20*8*10 cm

10*10*10 cm

28*11*13 cm

10*8*8 cm

14*11*9 cm

24*12*10 cm

33*11*11.5 cm

Material:

Material

Železo + Bombažno Krpo

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.

2.Prosimo, dovolite 1-2 cm odstopanje zaradi ročnega merjenja.

1X Žične Košare

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Številka Modela: /
  • Uporaba: Neatening/Skladiščenje
  • Blagovna Znamka: Furnishard

Oznake: piknik letnik košarico, košare za shranjevanje, plastične košarice, armoire shranjevanje košare, bela košarica košare, očesa žice shranjevanje v košarico, v košarico kovinski, široko žične košare predal, košarka staljene, oblačila, košare za perilo.

Pripomočki