Zložljiva Pedala Pomožne Lestev Vrata Avtomobila Korakom, z Varnostjo Kladivo Za Strešni Nosilec Ali Streho Čiščenje Nadomestne Dele #2

w2920

Nov izdelek

€13.19 €9.23

Velikost izdelka: 15*9*6.8 cm

Na embalaži izdelka: boxed

Pakiranje velikost: 16*8*4 cm

Značilnosti izdelka: ✅[enostaven za namestitev] (pred nakupom, prosimo, poskrbite, da je vaš avto vrata je v obliki črke U, da se zapah vrat-, kot je prikazano na sliki, 99% avtomobilov, ki so opremljeni s to vrsto zapah vrat-).Shranjujte v škatle za rokavice, sredinski konzoli, ali rezervna pnevmatika prostor.Paket vključuje: 1 *vrata pedal

✅[Enostaven dostop do strehe] Ta avto pedal in je še posebej primeren za uporabo, kot pomožni pedal, ki vam omogoča čiščenje strehe, ali lahko namestite strešni prtljage in prtljage na strešni prtljažnik.

✅[Splošna uporaba], se lahko uporabi tudi kot varnost avtomobilov kladivo, da bi prekinil windows - v sili.Zagotavlja veliko pomoč za vas, za čiščenje strehe.

✅[Univerzalni] Primeren za vrata pedala, izdelana za vse avtomobilska vrata, pristavi, kot so športna terenska vozila", RVs in tovornjakov, zelo primerna za visoko zapakirane strešne prtljažnike.Združljiv z vsemi vozila spredaj in zadaj vrat.

✅[Visoko kakovostnega materiala] zrakoplova-razred aluminijasto strukturo naredi vrata korak svetlobe in dovolj močna, da podpirajo 450£, močan in vzdržljiv, motnega površine, ni enostavno, da nič ali slip, in gume odbijača na dnu za zaščito notranji okvir vrat iz barv ali praske.

Opis izdelka

Barva: črna

Kako deluje

Na pragu omogoča enostaven dostop do strehe.Samo visi vrata pedala na U-shaped zapah - na vsaka vrata.Vstavite in pritrdite avto top tovora vrečke in škatle; kanuji, kajaki in SUP; smuči in snežne deske; in kolesa.Tudi uporabite, da bi vam čisto streho.

Sprehod samozavestno

Po podatkih državne varnosti preskusni protokol, vsako vozilo zapah vrat - mora biti odporno 2500 funtov vertikalnih sil in 2000 funtov horizontalne sile brez okvare.Torej, vrata pedal ne bo škode, katero koli vozilo, zapah vrat - komponente.

Prenosni

Vaš pedal se lahko priključi in uporabi (v sekundah).Ko ste končali, samo odstranite pedal iz zapah in ga lahko postavite proč!

Dobro zasnovana

Za razliko od drugih pedal rešitve na trgu, vrata pedal, je edina možnost.To je razširjeno platformo, ki lahko podpirajo vaše noge in gume odbijača za zaščito vašega vozila površinske obdelave.

Uporaba: kot je prikazano na sliki

Izdelek material: aluminij zlitine + silikagel

Package seznam: 1 *Vrata pedal

Opombe:

1. 1 palec = 2.54 cm

2. Prosimo, ukrep, ki ga sami izberejo prave velikosti.

3. Zaradi razlike med različnimi prikazi, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Dolžina: 16cm
  • Postavka Vrsta: Pedala
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: PIKA
  • Leto: 3
  • Postavka Višina: 6.8cm
  • Posebne Funkcije: valuti
  • Ime Modela: XN1604B
  • Vrsta Materiala: Aluminij zlitine + silikagel
  • Element Širina: 9cm
  • Element Teža: 0.33kg

Oznake: vrata avtomobila korak, lestev, bron vrata ročno tolkalo, suzuki tl1000r, kuhar kuhinjski nož, mercedes pranje, vzglavnik skoda, dragon nalepka, avto korak, rog klaxon.

Pripomočki