Lixada 3D Oblazinjeni Kolesarjenje Hlače Shockproof MTB Kolesarske Hlače Cestno Kolo Hlače Ropa Ciclismo hlačne Nogavice Za Moški Ženske

w26698

Nov izdelek

€24.22 €12.35

Te kolesarske hlače so izdelane iz premium spandex tkanine, dihanje in vlage wicking, vodenje you hladen in suh.Gel oblazinjenje so blažilnikom in prezračen, da se boste udobno; stranski žep in žep z zadrgo zadaj nudijo priročen prostor za shranjevanje stvari; odsevna trakova in logotip blagovne znamke vas vidni in varni pri vožnji ponoči.Hlače so zelo udobne, mora imeti izbira za ljudi, ki se osredotoča na kakovost kolesarjenje, tek in druge aktivnosti na prostem.

Značilnosti:

DIHANJE TKANINE: iz visoke kakovosti spandex tkanine, visoko elastično, dihanje, vlago wicking in hitro sušenje.

GEL OBLAZINJENJE: Učinkovito absorbira šoke za zmanjšanje hip bolečine in nelagodje; izpuščeni luknje in zraku kanalov spodbujati pretok zraka, da ste kul, kot nalašč za dolge razdalje jahanje.

ŽEPI DESIGN: Stranski žep omogoča priročno shranjevanje za vaš mobilni telefon, in patentna zadrga zadnje pocket lahko obdržali vaše dragocenosti varno, kot so kreditne kartice, denar, ključe.

POVEČANA VARNOST: Reflektivni trakovi za nazaj in odsevni logotip blagovne znamke so namenjeni za dodano prepoznavnost v šibki svetlobi, varno bivanje med vožnjo ponoči.

UDOBNO: Elastični pas ponuja topel fit in udobje.Flatlock šive preprečiti drgnjenja kože in krepi vzdržljivost.

Specifikacije:

Material: Spandex

Barva: Črna

Velikost (EU): S / M / L / XL / XXL (neobvezno)

Teža: Pribl. 0,2 kg / 7 unč (L)

Package Seznam:

1 * Kolesarske Hlače

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Spol: MOŠKI
  • Postavka Dolžina: S / M / L / XL / XXL
  • Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
  • Material: Spandex
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Številka Modela: kolesarske hlače

Oznake: žlico titana, lixada štedilnik, vrečko rib, izposoja spodnje perilo, tabor titana, mtb kratek, kratka, tabor štedilnik, fox mtb, bermuda mtb.

Pripomočki