Jekla Multi-Funkcijski Rezalnik Čebule Kuhinja Rezalnik Čebule Žice Ingver Cvet Vitko Rezalnik Čebule Anti-Trganje Househol P2Y1

w25718

Nov izdelek

€1.72 €1.03

funkcija:

1. Intimno zaščitni pokrov preprečuje praske in je enostaven za shranjevanje in za uporabo, zato ni treba skrbeti za kakršne koli nesreče, ko shranite.

2. S 7 kraki, narežemo na koščke, in jih lahko narežemo na oddelkih.Razdalja med vsako jekla nož, je isti, ki se lahko cut čebulo koščke in čebulo segmentov, hitro in enakomerno.

3. Ergonomsko oblikovani ročaj je udobno držite in enostaven za uporabo.

4. Enostaven za uporabo, lahko izrežete zelena čebula v tanke rezine in jih narežemo oblike, ki vam je všeč.To je zelo primeren za rezanje zelena čebula, zelena čebula, zelena čebula, paprika, in podobno zelenjavo.

5. Izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in PE materialov, varno, trajno, higienski in enostaven za čiščenje.

6. Udobno zasnovana za rezanje orodje je idealno orodje za vsako delo v kuhinji.

Material: nerjavno jeklo + PE

Barva: kot prikazano

Velikost: približno 19.5x2cm

seznam vsebine:

1 x rezalnik čebule

opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-2 cm.Hvala vam za vaše razumevanje.

2. Monitor calibration, ki je v nasprotju, in barve izdelka je prikazano na sliki se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega predmeta.Prosimo, da upoštevate dejanski eno.

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

  • Vrsta: Sadje & Rastlinski Orodja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: KITPIPI
  • Sadje & Rastlinski Orodja Tip: Drobilniki & Razčlenjevalniki
  • Certificiranje: Noben

Oznake: multi funkcionalne rezila, helikopter za rastlinsko, multi slicer sadja in zelenjave, multi funkcionalne ingver rezalnik, chopper česen, večnamenski zelenjave, sadja rezalnik, apple corer lupilnikom, plastični shredder, chipper lesa, dstvlf večnamensko zelenjave, sadja rezalnik.

Mnenja in ocene

Ded I Voda
2021-05-19
5/5
very good quality, much better than expected.

Pripomočki