5pcs CR-311/CR-322/CR-425/CR-435 Baterije Za Ribolov Plovec Ribolova Pribor Litij-Pin Celice LED Električni Float

w2047

Nov izdelek

€1.26 €1.01

Značilnosti:

1. Z litijeve baterije, vsaka baterija je strogo nadzirajo kakovost in preizkušeno po svoji električni količina, preden zapusti tovarno, da se zagotovi, da vsaka baterija ima polno napetosti. 2. Za zagotavljanje kakovosti, nizke self-odvajanje, veljavnost do 2 leti.Priporočljivo je, da hranite pri nizkih temperaturah in suhem delovnem okolju, ki lahko podaljšajo čas shranjevanja baterij. 3. Uporaba kemično stabilen surovin, ne bodo prikazani visoko in nizko nestabilno tok, učinkovito preprečevanje škode, ki jo nestabilno tok, električni aparati. 4. Sprejme nerjavnega jekla material, edinstveno iglo proces, boljši stik z električnimi aparati, sprejeti nove energetske tehnologije, živo srebro-brezplačno varstvo okolja in varnosti. 5. Narejen je iz nerjavnega jekla in ima dobro tesnjenje uspešnosti.Igla ima črno tesnilni in neprepustnih plug, ki lahko učinkovito preprečite kratek stik in puščanja, in izboljšanje varnosti uporaba baterije.

Specifikacije:

Tip:Elektronski Ribolov Float Baterije Baterija model:CR-311/CR-322/CR-425/CR-435 Velikost:Kot je prikazano na slikah Float Tip:Svetlobna Float Značilnosti:Baterije ni mogoče polniti, Področje uporabe:Za elektronske ribolov float Material:Nerjaveče Jeklo

Uporaba metode:

Baterije so potisnjeni neposredno v baterijo bin (rotacijske vstavljanje).Če je baterija je svoboden v baterijo bin, mala trakovi iz papirja se lahko vstavi na strani baterije bin kompaktno baterijo.

Ohranjanje način:

Po elektronski lezenje, ki je bila uporabljena v vodo, prosim razpadejo je zbrati in ohraniti, tako da bi vlago vdrl v float izhlapi.Življenjsko dobo elektronskih plavajoče je daljši.Narejen je iz nerjavnega jekla in ima dobro tesnjenje uspešnosti.Igla ima črno tesnilni in neprepustnih plug, ki lahko učinkovito preprečite kratek stik in puščanja, in izboljšanje varnosti uporaba baterije.

Paket Je Vključeno:

5x Float Baterije

  • Tip Float: Svetlobna Float
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Položaj: Ocean Čoln, Ribolov
  • Vrsta Izdelka: Ribolov Float
  • Vrsta: Svetlobna Float

Oznake: ribolov klešče pesca, letenje ribolov linije, cr2032 spajkanje, fishimg, ftk lure, intelegent ribolov float, bimini top, baterija float, som ribiško hrano, ribe plavajo.

Mnenja in ocene

Retrotwit
2021-07-09
5/5
I liked the product thank you
Dmitry Mobile
2021-05-26
5/5
thank you. very good.
Zverevan88
2021-06-22
5/5
I am very satisfied
Alan Guess277
2021-05-26
5/5
Good product, fast delivery, thanks
Aadel 1973
2021-07-02
5/5
Everything is clear

Pripomočki