Iz Nerjavečega Jekla Mlin Motnega Lupini Varno Trajno Praktično Sir Rezalno Orodje Grind Sir, Maslo, Sadje, Zelenjava

w195161

Nov izdelek

€8.96 €5.37

Bullet Točk:

1、1. Sir grater je narejen iz živilskih ABS in anti-rje iz nerjavečega jekla, ki je varen za uporabo.Nerjaveče jeklo material, ki zagotavlja, da je rezilo of the grater ni enostavno rje in ima daljšo življenjsko dobo.

2、2. Mlečno lupini tkanina vam omogoča, da ročaj udobno, potisnite navzdol in samo zavrtite vrh za enostavno in učinkovito grind sir.

3、3. Sir rezalnik ima zamenljiva rezila za vaše potrebe za sirov, različnih debelin.

4、4. Sir zdrobi se lahko popolnoma razstaviti, in lahko popolnoma vsak del za čiščenje.

5、5. Uporabljajo za drobljenje sir, ki se uporablja za peko, kuhanje, stranke, recepti.Uporabiti ga je mogoče za grind sir, maslo, sadje, zelenjava, itd.

Uporabljajo za drobljenje sir, ki se uporablja za peko, kuhanje, stranke, recepti.Uporabiti ga je mogoče za grind sir, maslo, sadje, zelenjava, itd.

Opis:

1. Sir grater je narejen iz živilskih ABS in anti-rje iz nerjavečega jekla, ki je varen za uporabo.Nerjaveče jeklo material, ki zagotavlja, da je rezilo of the grater ni enostavno rje in ima daljšo življenjsko dobo.

2. Mlečno lupini tkanina vam omogoča, da ročaj udobno, potisnite navzdol in samo zavrtite vrh za enostavno in učinkovito grind sir.

3. Sir rezalnik ima zamenljiva rezila za vaše potrebe za sirov, različnih debelin.

4. Sir zdrobi se lahko popolnoma razstaviti, in lahko popolnoma vsak del za čiščenje.

5. Uporabljajo za drobljenje sir, ki se uporablja za peko, kuhanje, stranke, recepti.Uporabiti ga je mogoče za grind sir, maslo, sadje, zelenjava, itd.

Uporabljajo za drobljenje sir, ki se uporablja za peko, kuhanje, stranke, recepti.Uporabiti ga je mogoče za grind sir, maslo, sadje, zelenjava, itd.

Specifikacija:

Material: ABS, iz nerjavečega jekla 304

Velikost: o 17*6*7.3 cm/6.69*2.36*2.87 v

Seznam Vsebine:

Iz Nerjavečega Jekla Mlin*1

  • Certificiranje: CIQ
  • Vrsta: Sir Orodja
  • Sir Orodja Tip: Sir Graters
  • Material: Bambus
  • Številka Modela: rezalnik sira
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: sir cedilo, sirarstvo izdelka, sir krpo, rezalnik sira, maslo mlin, angl grinder, Sir Grater, boben grater, sir slicer, omako toplejše.

Mnenja in ocene

Arcadiy Bmw
2021-06-16
5/5
Nice very helpful

Pripomočki